Savet Tarota za period 8.10.- 15.10.2012.

OVAN:

Vreme je da zatvorite jedno poglavlje svog života kada su poslovi u pitanju. Ukoliko očekujete pomoć od osobe rođene u Strelcu,zaboravite na tu ideju.Oslonite se na osobe koje su povezane na neki način sa vašim korenima da biste rešili neka pravna pitanja.Izbegavajte poslove u vezi kojih imate poluinformacije.

BIK:

Primenite diplomatiju da biste izbegli povratak osoba rođenih u Vagi i Vodoliji u vaše poslovno okuženje. Razmotrite ponudu od osobe s kojom ste već sarađivali, pogotovu ako se radi o nekome ko radi ili je poslom povezan sa inostanstvom.

BLIZANCI:

Jedna situacija koja je pred vama će vas potpuno otrezniti u vašim nastojanjima da sprovodite samo svoje odluke kao jedino ispravne. Događaji koji su pred vama donose vam mogućnost da promenite mnogo toga u svom životu, pod uslovom da ste za tako nešto spremni. Mogućnost promene mesta boravka vrlo izvesna, ako se radi o inostranstvu.

RAK:

Pad lične motivacije i situacija u kojoj se nalazite rezultat su pogrešnih postavki u odnosu na osobe koje su se na vas i vašu stručnu pomoć oslanjale u prošlosti.Ukoliko ste očekivali da vam Karmički Zakon to ne vrati i da ste prošli bez posledica – veoma ste pogrešili. Setite se osoba rođenih u Ribama i Strelcu.

LAV:

Birajte pažljivije saradnike i poslovne partnere da ne biste došli do situacije da vas povežu sa osobama koje su u sukobu sa zakonom po bilo kom osnovu.Razmislite o motivima osobe rođene u Škorpiji i ne dozvoljavajte da budete iskorištavani na bilo koji način, pogotovu kada su važne informacije u pitanju.

DEVICA:

Ukoliko se spremate na sklapanje nekog ugovora, potrudite se da zakonski pokrijete sve segmente. Najbolje bi bilo da pre nego povučete bilo koji potez zatražite savet iskusnijeg kolege u vezi posla, a zatim angažujete kvalitetnog advokata koji poznaje tu materiju. Očekujte pomoć od osobe koja poštuje vaš rad i ideje.

VAGA:

Ostvarenje vaših planova kasni,pa vas to čini dodatno nervoznim. Hteli biste da sprovedete promene isključivo na vaš način, ali ćete morati da se prilagođavate osobama koje ne uvažavate.Najbolje je da početak jednog posla odložite za još neko kratko vreme,dok se ne steknu pravi uslovi za to. Moguć sukob sa osobom rođenom u Raku.

ŠKORPIJA:

Ne znate način kako da sprovedete jedan na brzinu stvoren plan za koji smatrate da bi vam mogao doneti dodatan izvor prihoda. Ukoliko ste računali na pomoć osobe rođene u Jarcu, ona će izostati. Neka tajna će ugledati svetlost dana kada su vaši poslovi u pitanju, što vam može doneti dodatnu glavobolju. Mogući izlaz tražite od osobe rođene u Vagi.

STRELAC:

Očekujte neprijatnost od stane osobe rođene u Škorpiji koja se tiče nekog novca.Potrudite se da izbalansirate koliko je god to moguće, da ne biste sebi stvorili neprijatelja koji nije za potcenjivanje. Moguće da vam ova osoba radi neke podlosti iza leđa, ukoliko imate zajedničku investiciju ili posao povezan sa inostranstvom.

JARAC:

Uklonite iz svog života osobe rođene u Strelcu i Blizancima ukoliko želite da uspete u svojim planovima.Bitno je da se držite proverenih stavova i da bez mnogo buke nastavite sa planovima koji su vezani za neku vrstu poslovnog preokreta u vašem životu. Ćutanje je zlato.

VODOLIJA:

Ukoliko se oslanjate na osobe koje su povezane sa vašim poslovima koji su vezani za osobu rođenu u Škorpiji, bolje je da tu promenu odložite. Preuzmite kontrolu nad svojim poslovima ukoliko još uvek to možete. Zatražite pomoć i savet od osobe rođene u Ovnu.

RIBE:

Vaše poslovne aktivnosti trpe zbog fascinacije osobom koja nema šta da traži u vašem životu, ali vi to upo**o nećete da vidite. Saberite se, zatražite savet od osobe rođene u Biku i pod hitno napravite sebi prostora za sve eventualne neprijatnosti izazvane vašim pasivnim odnosom prema poslu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.