Prati nas

Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 4.6-10.6.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 4.6-10.6.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Osoba rođena u Vodoliji ili pravi prijatelj vam može pružiti adekvatan savet ili pomoć u vezi ispravljanja vaše greške ili pogrešne procene koja vam donosi probleme sa administracijom ili zakonom. Požurite, jer kasnije nećete moći da kontrolišete situaciju.

BIK:

Vaše lično previranje u odnosu na odluke koje morate doneti iznedriće dobru odluku posle detaljne analize. Neko rođen u znaku Ribe vam u vašim nastojanjima da izađete iz dilema stoji na putu. Potražite savet nekoga ko vam je već pomagao.

BLIZANCI:

Ako budete nastojali da svima nametnete svoju volju, naći ćete se u ćorsokaku. Moraćete da preuzmete punu odgovornost za neke mlađe saradnike ili članove porodice. Najbolje bi bilo da se smirite i priznate sve svoje greške. Sukob sa nečijom čistom pozitivnom energijom ide na vašu štetu.

RAK:

U radnom okruženju se sukobljavate sa osobama rođenim u Biku i Lavu. Iskoristite ovu nedelju da definišete šta su vaša, a šta njihova zaduženja i obaveze. Nikako ne prihvatajte odgovornost za tuđe propuste na sebe. Neko rođen u Biku vam sprema zamku.

LAV:

Preokret u vašem životu ide kroz iznenadnu i drastičnu promenu koja će vas potpuno promeniti. Emotivna sfera je uzrok ove promene ili odluka da promenite posao ili mesto boravka. Do kraja ovog meseca morate doneti odluku koja će uticati na dalji pravac vašeg života.

DEVICA:

Potrudite se da ispitate motive osobe rođene u Blizancima, pošto vam neki poslovi zavise od uticaja te osobe. Postoji neko rođen u Škorpiji čije aktivnosti idu samo u korist te osobe a na vašu štetu. Okončanje jednog projekta je pred vama, fokusirajte pažnju na sve detalje.

VAGA:

Neke događaje iz prošlosti iz emotivne sfere je krajnje vreme da arhivirate, ako želite dobre odnose sa okolinom. Ne bi trebalo da budete licemerni u odnosu na drage osobe. Jedna bitna odluka koju morate doneti bi vam rešila kompletnu zavrzlamu koju ste sami stvorili.

ŠKORPIJA:

Introspekcija je nešto što vam je nužno potrebno u ovom periodu pre donošenja važne odluke kako ćete dalje. Niste načisto od koga da zatražite mišljenje i pomoć. Morate promeniti mnogo toga u svojoj ličnosti ako želite da vas okolina ne shvata pogrešno. Isključite manipulaciju ljudima, za početak.

STRELAC:

Samo od vaše odluke zavisi dalji tok vašeg života u emotivnom smislu. Ono što vi želite nije moguće postići na način koji ste vi usvojili kao jedini ispravan. Porodični odnosi su vam trenutno polje koje morate dovesti u red da biste ušli u period stabilnosti i okrenuli se poslu. Neke poslovne aktivnosti zahtevaju vašu pažnju jer su tek na početku.

JARAC:

Postaćete potpuno svesni motiva i namera osobe rođene u Ovnu s kraja znaka tokom ove nedelje. Imali ste već jedan uvid u to, ali sada ćete imati i dokaz na papiru. Zatražite savet kompetente osobe u vezi svih ovih pitanja. Ono što izgleda potpuno prirodno i nije baš tako kako vam se predstavlja. Budite oprezni kada potpisujete bilo koji dokument.

VODOLIJA:

Vaša tvrdoglavost i insistiranje da bude po vašem dovodi vas u situaciju iz koje ćete se teško izvući bez posledica. Na putu vašeg uspeha stoji osoba koja je po hijerarhiji na većoj lestvici od vaše i koja budno prati vaše poteze. Ne pokušavajte da iskrivljavate istinu ako želite rešenje problema.

RIBE:

Ako smatrate da je prirodno da budete žrtva, izbor će biti samo vaš i nemojte se žaliti. Ako postoji volja, postoji i način, a vi uporno ne želite da ga vidite. Novi poslovni kontakti i aranžmani ovog puta mogu izostati zbog vaše odluke koju ste doneli još krajem marta ove godine.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za period 4.6 – 10.6.2012.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. stella

    04. 06. 2012. at 13:42

    Ma sta lupa ova gospodja? Nista mi nije pogodila evo vec 10-ti put. Ma ja sam luda i glupa sta citam ovo uopste =D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top