Connect with us

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 9.7.- 16.7.2012.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 9.7.- 16.7.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Kada su partnerski odnosi u pitanju, moraćete da uključite diplomatiju.Nađite načina da osoba rođena u Strelcu preuzme svoj deo odgovornosti iako joj to ne pada na pamet.Zatražite savet osobe rođene u Vagi,može vam koristiti.

BIK:

Neko će vam potpuno pobrkati planove, pa razloge za to potražite u nekim događajima iz prošlosti. Ne oslanjajte se nipošto na osobu rođenu u Raku, ili nekoga ko se zaštitnički odnosi prema vama. To je uljuljkivanje, probudite se i krenute u akciju.

BLIZANCI:

Nećete uspeti da sakrijete neke događaje za koje ste odgovorni. Pripremite se da preuzmete punu odgovornost, jer je to jedini način da dalji tok vašeg života bude miran i postojan. Radi se o osobi koja vam je bila vrlo bliska.

RAK:

Karmički prekršaji podrazumevaju i prećutkivanje i nečinjenje kada ste u prilici da pomognete. Dolazi vam period kada ćete morati da preuzmete punu odgovornost za sve ono što ste uradili nekome ko vam je bio blzak prijatelj i saradnik.

LAV:

Vaše nove ideje imaju velike šanse,samo se potrudite da sve dobro pripremite. Očekuje vas susret sa nekim ko će izneti nove ideje i planove i pomoći vam da uspete u svojim poslovnim namerama.Obratite pažnju na osobu u Biku.

DEVICA:

Vreme je da rešavate pitanja koja se tiču nasleđa, pa budite kategorični i ne dozvolite da bilo koji deo koji vam ne pripada bude vama dodeljen. Time ćete sebi natovariti na vrat Karmički prekršaj, a svom potomstvu veliki problem. Budite mudri.

Pročitajte još i:  Skarlet Johanson za Mango!

VAGA:

Obratite pažnju na aktivnosti osobe rođene u Ovnu u ovom periodu. Neko rođen u Ribama vam donosi nove mogućnosti u poslovnoj sferi,po svoj prilici to je ono što ne možete mimoići. Budite kategorični kada su odnosi u porodici u pitanju, pogotovu kada je šira familija u pitanju.

ŠKORPIJA:

Obavite razgovor sa osobom rođenom u Strelcu da bi vam bili potpuno jasni motivi. Karmički preokret je pred vama, koji vam donosi mnogo kvalitetnih događaja, pod uslovom da sve što radite radite iz srca.

STRELAC:

Drastična promena jednog načina života je pred vama, pa se potrudite da se prilagodite novonastaloj situaciji.Ne preopterućujte se previše aktivnostima u ovom periodu, sve će doći na pravo mesto kada vreme za to dođe.

JARAC:

Uspeh većih razmera je pred vama,nalazite se u periodu okončanja borbe.Uspevate da neke stare probleme rešite na način što će svako preuzeti svoj deo odgovornosti. Budite mudri i ne dozvolite nikakvo novo provociranje, jer vas okolina neće ostaviti na miru sa zahtevima još neko vreme.

VODOLIJA:

Mnogo napora je pred vama da biste stigli u period koji će vam napuniti baterije. Neko vrlo uticajan vam može smrsiti konce kada je nešto za šta ste smatrali da je iza vas u pitanju. Neka vaša ponašanja mogu doći pod udar zakona.

RIBE:

Vaš osnovni problem je vaša emotivnost, na to ste više puta bili upozoreni. Racionalizujte se i odvojite posao od emocija,krajnje je vreme. Težina koju osećate je posledica upravo takvog stava.Više puta ste se izvukli iz sličnih situacija, ovog puta vam preti problem sa zdravljem.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top