Shawn Mendes: Sada kada sam poznat, nemoguće je imati s*ks

Objavljeno: 26.08. 16:47

(foto: Billboard)

(foto: Billboard)

Shawn Mendes se za veoma kratko vreme probio u muzičkoj industriji i mnogi bi pomislili da sada, kada je poznat, može da osvoji koju god devojku da poželi. Mađutim, mladi pevač tvrdi drugačije.

“Onog trenutka kada prema devojci osećam isto što i prema muzici, tada znam da sam zaljubljen. Ali imati s*ks sada je nemoguće. Biti s*ks simbol nije kul osim ako nisi zaljubljen u devojku a ona je ta koja te zove s*ks simbolom”, rekao je Shawn za Billboard.

Osoba o kojoj se mnogo priča u poslednje vreme je svakako Justin Bieber. Čini se da publika, pa i njegovi fanovi, polako okreću leđa slavnom pevaču, ali njegov mladi kolega mu je stao u odbranu.

“Ljudi ga osuđuju jer se promenio, ali možda je on sve vreme bio ista osoba ali mu vi niste dali šansu da vam to pokaže. Prestanite da ga kritikujete i prihvatite ga takvog kakav jeste. Niko ne kritikuje punk rock bendove zbog stvari koje oni rade (a radi i Bieber), samo zato što je to deo njihovog karaktera. Ne znam, ali meni je to zbunjujuće”, izjavio je ovaj pevač.
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

rihanna 2
Hot or not

Rihanna postavlja novi trend čupavih maski za telefon

Rihanna je godinama unazad stekla status, ne samo jedne od najvećih pop zvezda, nego i modne ikone, a dok je ranije bilo lako ispratiti trendove...