Connect with us

Shawn Mendes: Sada kada sam poznat, nemoguće je imati s*ks
Bizarno

Shawn Mendes: Sada kada sam poznat, nemoguće je imati s*ks

(foto: Billboard)

(foto: Billboard)

Shawn Mendes se za veoma kratko vreme probio u muzičkoj industriji i mnogi bi pomislili da sada, kada je poznat, može da osvoji koju god devojku da poželi. Mađutim, mladi pevač tvrdi drugačije.

“Onog trenutka kada prema devojci osećam isto što i prema muzici, tada znam da sam zaljubljen. Ali imati s*ks sada je nemoguće. Biti s*ks simbol nije kul osim ako nisi zaljubljen u devojku a ona je ta koja te zove s*ks simbolom”, rekao je Shawn za Billboard.

Osoba o kojoj se mnogo priča u poslednje vreme je svakako Justin Bieber. Čini se da publika, pa i njegovi fanovi, polako okreću leđa slavnom pevaču, ali njegov mladi kolega mu je stao u odbranu.

“Ljudi ga osuđuju jer se promenio, ali možda je on sve vreme bio ista osoba ali mu vi niste dali šansu da vam to pokaže. Prestanite da ga kritikujete i prihvatite ga takvog kakav jeste. Niko ne kritikuje punk rock bendove zbog stvari koje oni rade (a radi i Bieber), samo zato što je to deo njihovog karaktera. Ne znam, ali meni je to zbunjujuće”, izjavio je ovaj pevač.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top