Prati nas

Soraja prošla kao Kim: Straleti spremačica ukrala nakit i 2.000 evra

Bizarno

Soraja prošla kao Kim: Straleti spremačica ukrala nakit i 2.000 evra

Starleta ostala bez nakita i novca (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Starleta ostala bez nakita i novca (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da je Kim Kardashian opljačkana u hotelskoj sobi u Parizu, a jedan domaća starleta doživela je slično (doduše manje traumatično) iskustvo.

Soraja Vučelić je za samo nekoliko dana ostala bez novca, vrednog nakita, mobinog telefona i garancije za automobil. “U zadnje vrme Soraju je baš poterao maler. Proteklog vikenda joj je spremačica iz stana odnela 2.000 evra i nakit. Ona to nije odmah preimetila, već kada je trebalo da plati održavanje džipa. U prvi mah je pomislila da je novac sakrila negde, ali kada je pretražila ceo stan shvatila je da je žena koja joj pomaže u kući odnela novac i nešto nakita. Odmah je pozvala dotičnu ženu, ali se ona nije javljala niti se pojavljivala nakon toga u Sorajinom stanu”, rekao je izvor blizak starleti, a prenosi Alo.

Soraja je nedugo zatim izgubila i garantni list za džip koji poseduje, a onda u jednom restoranu zaboravila svoj mobilni telefon. “Kada je nakon večere u jednom prestoničkom restoranu shvatila da je ostala bez telefona, nastao je haos. Ona u svom telefonu ima mnoge podatke koju su joj bitni i ne bi trebalo da se nađu u rukama drugih ljudi. Odmah se vratila u restoran u kom su konobari bili veoma fini i sklonili su mobilni te sačekali da se Soraja vrati po njega”, kaže izvor na kraju.

Soraju baš poterao maler (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Soraju baš poterao maler (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Bivša učesnica Velikog brata je potvrdila ove navode, priznavši da je napravila grešku što je u svoj dom primila neproverenu osobu, što je dovelo do toga da joj nestane novac. “Najbitnije je da sam pronašla telefon, a ono čega sam se najviše bojala nije se desilo. Neka me maleri i ostale gluposti zaobiđu ovog meseca”, kaže Soraja za Alo.

Najnoviju domaću štampu u digitalnom obliku čitajte samo na Novinarnica.net.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Samantha

    06/10/2016 at 9:37 am

    Ukradite joj Photoshop ;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top