Connect with us

Učesnik Zvezda Granda izveo performans na hoverboard-u!
Hot!

Učesnik Zvezda Granda izveo performans na hoverboard-u!

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Jedan od učesnika Zvezda Granda koji je privukao najveću pažnju svojim prerformansima je, svakako, Savo Perović, a u sinoćnoj, prvoj polufinalnoj večeri, je stvari podigao na još viši nivo.

Dosad je pokazao da odlično vlada scenom, kao i da ume da svoje nastupe, osim pevanjem, učini atraktivnim uz pomoć neobičnih kostima, zanimljivih koreografija, ali i scenografija.

Kako se kraj ovog takmičenja bliži, Perović je odlučio da izvede performans na kom bi mu pozavidele i mnoge domaće zvezde koje stavljaju akcenat na spektakl, a, osim što se dvaput presvukao u toku nastupa (pri čemu je u jednoj varijanti nosio polucilindar i neobičnu ogrlicu) sve je ostavio zatečenim pojavljivanjem na tzv. hoverboard-u, koji je činio deo njegove koreografije.

Ovaj nesvakidašnji nastup pogledajte u nastavku.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. @BOOM!

    19/06/2016 at 4:03 pm

    Ne znam da li živimo u istoj državi, ali ne sećam se da je bilo ko kod nas to uradio, a u svetu verovatno neko negde od jeste, ali niko velikih zvezda mi ne pada na pamet. Uostalom, sve i da jeste već viđeno nije izlizano i dosadno, naročito je zanimljivo što je to u ovakvom takmičenju gde 99% kadidata stoji u mestu i cupka.
    Bravo, Savo! Zvezda je rođena!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top