Prati nas

Zbog svađe sin Goce Božinovske otišao od kuće?!

Hot!

Zbog svađe sin Goce Božinovske otišao od kuće?!

Svađa zbog fotografija iz provoda! (foto: Kurir)

Svađa zbog fotografija iz provoda! (foto: Kurir)

Pevačica Goca Božinovska pre desetak dana se žučno posvađala sa sinom Mirkom, zbog čega se on spakovao i napustio porodičnu kuću, piše Alo. Svađa je nastala kada je Goca videla fotografije u novinama na kojima se njen sin veseli, ali i bije u diskoteci, i to na dan ubistva njegovog oca Zorana Šijana.

“Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu. Tada je izbila svađa i razmena teških reči, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću”, otkriva izvor.

Mirka je navodno ostavila i verenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog naslednika, koji je odlučio da se izoluje i osami na neko vrme tako što je iznajmio sobu u jednom hotelu.

“Posvađali smo se malo, posle je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa sa Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu”, rekao je Mirko za Alo.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. boba

  15/12/2014 at 9:35 am

  Sta rade ta Gocina deca osim sto po splavovima piju i provode se .

 2. Nadžak Baba

  15/12/2014 at 6:47 pm

  jbte..kako liči na šijana.. mnogo je lep.. a vid nju..pijana ko letva

 3. bbbbb

  02/09/2016 at 8:36 am

  KAKVA MAJKA TAKAV SIN .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top