Search
Close this search box.

Skandalozno: Zorica Marković krala zlato po svadbama!

(foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook)

Zorica Marković je na meti ozbiljnih optužbi muzičara Živadina Kojića Žiće, koji je sa pevačicom sarađivao na početku njene karijere. Naime, on za Stars tvrdi da je Zorica učestvovala u krađi i prevarama.

„To je jedan kleptoman, s kojim ja više ne želim ni da pričam, a kamoli da sarađujem. Jednom smo imali svadbu u Bosanskom Tršiću, davno je to bilo, ona je još bila mlada zvezda, početnica. Čim su otišli svatovi, Zorica je zanemogla, navodno joj je bilo loše od sarme, pa je otišla u sobu koja je inače pripadala mladencima. Na jednoj natkasni bili su prstenje i zlato i Zorica je sve to ukrala, pa je onda rekla našem kolegi da joj je mnogo loše i da je vodi u Zvornik u bolnicu, što je on i uradio. Predveče je mlada primetila da joj je nestao nakit i napala je nas muzičare da smo to uradili u dogovoru sa Zoricom. Jedva smo živu glavu spasili od Bosanaca. Mladenci su krađu prijavili policiji, koja je Zoricu pronašla kod njenog ljubavnika Kemala, a tamo su našli i zlato. Sreća njena pa je porodica nije teretila inače bi bila i na robiji“, ispričao je Živadin.

„Nije to sve. Dešavalo se da ugovori da peva na vašarima i slavljima i uzme novac unapred, pa se nikad ne pojavi. Baš je to uradila Iliji Miletiću iz sela Jelav kod Loznice, on je umro i ne može da posvedoči, ali ima nas koji znamo za to. Uzela mu je tri hiljade maraka da peva na slavlju, na koje nije došla, a pare mu nije vratila“, rekao je Živadin.

Zorica još uvek nije komenarisala ove navode.

POSLEDNJE VESTI