Search
Close this search box.

Ovo su skandali koji su obeležili 2017. godinu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Skandali su obeležili još jednu godinu koja je za nama. Bilo je svega razvoda, svađa, rijalitija, preljuba, trudnoća… Red je da se podsetimo.
DARA BUBAMARA https://youtu.be/qHMBGaLH2iU Svađa Dare Bubamare i Milana Kalinića ostavila je mnoge bez teksta. Nakon što se pevačici nije dopao način na koji se voditelj našalio s njom u „Pinkovim zvezdicama“ osula je palju po voditelju. Pale su teške reči, a ovaj sukob se nije završio na jednoj epizodi. MARINKO ROKVIĆ Pre godinu dana imidž folk pevača kao odmerenog gospodina srušio se u trenu, zahvaljujući tome što je na parkingu beogradskog tržnog centra napravio neoprostivu scenu. Marinko se potukao zbog mesta za parkiranje s jednim mladićem, čija ga je devojka takođe optužila za nasilje. I pored brojnih osuda postao je zvezda društvenih mreža, na kojima je proglašen za srpskog Čaka Norisa – u 63. godini. NATAŠA BEKVALAC Sećate li se da se Nataša razvela početkom prošle godine? Nije ni čudo ako ste zaboravili, jer je rastanak od Ljube Jovanovića ubrzo pao u senku trudnoće i nove svadbe Bekvalčeve, koja je rešila da treću sreću potraži sa Lukom Lazukićem. Svi saveti lajfkouča ne vrede koliko primer panonske Barbike, koja i u zrelim godinama ne odustaje od dobitka, a njega nema bez rizika! ACA LUKAS
I ranije je važio za skandal-majstora, ali u 2017. nadmašio je samog sebe! U prvom redu, zbog burnog razvoda od supruge Sonje, posle kojeg je predstavio novu ljubav Branislavu Pašajliju, da bi je ubrzo ostavio, a potom se žestoko posvađao sa Sonjom, koja ga je optužila za nasilje, što je pevač i priznao, iako, tvrdi, nije bio kriv. Lukas je krajem godine navodno napustio i „Zvezde Granda“, a ostaće upamćena i njegova silna otvorena pisma na Instagramu, od kojih je mnoga obrisao. CECA RAŽNATOVIĆ I JELENA KARLEUŠA Posle mnogo godina dve najveće estradne rivalke našle su se oči u oči na sudu, kako bi im se pružila prilika da zakopaju ratne sekire. Ipak, susret se ubrzo završio svađom, zbog koje je sudija čak morala da zove obezbeđenje. Sve u svemu, nema nade za smirenje! (Kurir)

POSLEDNJE VESTI