A nije aprililili: Sajsi MC peva u Grandu (VIDEO)

(foto: Instagram/sajsimcofficial)
(foto: Instagram/sajsimcofficial)

Sajsi MC je osvojila simpatije poštovalaca alternativnijeg zvuka neobičnim rep pesmama u kojima je koketirala sa elektronikom, a onda je napravila presedan tako što je ušla u mejnstrim vode snimivši duet sa Severinom, a potom i Zvezdom Granda Savom Perovićem. 

Cela ova priča dobila je epilog u vidu nastupanja na Grandovoj sceni što su mnogi dočekali na krv i nož, poručivši mladoj reperki da je izdala sve ono za šta se godinama zalagala, kritički gledajući na mlade devojke kojima su uzor turbo folk pevačice, većinu pesama ispevavši parodijski iz njihovog ugla.

“Ovo je najveća greška u njenoj karijeri. Osim što neće početi da je slušaju oni koji vole narodnjake izgubiće i publiku koju je ranije imala”, ističe jedan od komentatora na društvenim mrežama, dok drugi dodaje da je čak i saradnja sa Severinom propast pošto je spot za pesmu Silikoni jedva pogledan 3 miliona puta za 3 meseca (što je znatan pad u odnosu na ranije hitove srpske snajke koji se kreću čak od 40-ak miliona, pa do neverovatnih 80 miliona za duetsku pesmu sa Ministarkama).

Sa druge strane, veliki je broj i onih koji podržavaju Sajsi. “Ona će na ovaj način pozitivno uticati na ove naše narodnjake i počeće da snimaju bolju muziku”, tvrdi jedan komentator na YouTube-u.

A koji je vaš stav?

Povezane vesti

Back to Top