Prati nas

Bizarno

Aca Lukas devojci nudio novac da abortira dete?

Uprkos tome što je pre nekoliko meseci postao deda, Aca Lukas mogao bi uskoro da postane ponovo otac – ako je suditi po izjavama 23-godišnje Tanje B.

Ona kaže da je pre mesec dana ostala u drugom stanju sa Lukasom, koji joj je navodno nudio novac da abortira.

“Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam ja lepa. Videli smo se nekih pet, šest puta,” priča ona za Blic i objašnjava: “Nakon toga smo spavali prvi put bez zaštite i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna.”

Devojka tvrdi da folk pevač nije imao lepu reakciju kada je čuo da je ona u drugom stanju.

“Pozvala sam ga i rekla mu da sam trudna, a on me je pitao koliko para mi treba da abortiram. Ne znam ni sama da li ću da abortiram, ne zbog njega, nego zbog sebe. Ne znam da li uopšte hoću da imam Lukasovo dete. Rekao mi je da će uraditi sve što hoću da se trudnoća prekine. Pošto nisam prihvatila noac, krenule su pretnje.”

Tanja tvrdi da je pevač nerođeno dete nazvao krokodilom, a da je za medije rešila da progovori jer se boji kakve bi stvari pevač mogao da joj uradi.

Sa druge strane, Lukas demantuje da se išta od ovog dogodilo. “Niti sam koga je*ao, niti sam kome napravio dete, niti sam kome pretio niti sam kome nudio pare za abortus,” tvrdi Lukas za Telegraf i dodaje:

“Obavestite dotičnu gospođicu da sledeći put kad je neko bude je*ao da ga obavezno legitimiše. Očigledno je neko ozbiljno zaje*ao da je Aca Lukas.”

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. kleo

  30. 05. 2018. at 12:15

  a bez toh ponudjenog novca bi inace abortirala sta, kengura?

 2. k

  30. 05. 2018. at 13:45

  ne razumem sta je sporno. COvek ne zeli dete, ima pravo da ga ne zeli kao i zena kad ne zeli. Kulturno je da ponudi novac ako nista.

 3. kleo

  30. 05. 2018. at 20:22

  sporan je naslov. eto sad ti je malo jasnije, jel?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top