Afera Snežane Đurišić trese estradu: Uzimala mito za Zvezde Granad?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Snežana Đurišić u centru je nove afere, o kojoj se ovog jutra priča na estradi. Ona je optužena da je uzimala mito kako bi pomogla takmičarima u Zvezdama Granda.

Takmičar Dušan Vukadinović iz Podgorice izabrao je pevačicu narodne muzike za mentorku u ovom takmičenju.

Ipak, nakon njegovog ispadanja, oglasila se Dušanova majka Nata koja je sada Snežanu optužila za pokušaj uzimanja mita, prenose domaći mediji.

„Doživela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe naredni krug „Zvezda Granda“. Ako moja deca nisu kako treba neću da ih branim, ali znajući da je moje dete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me je nastrašnije povredila,“ rekla je ona.

„Kada je prošao drugi krug rekla mu je „Dušane, ovo ti je sad besplatno“, znate kao daje mu gratis. To nam je preneo kada je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da peva. Međutim, pred emisiji bio je uznemiren, videla sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene,“ rekla je Nata za „Kurir“ pa otkrila kako je afera Snežane Đurišić uticala na njenog sina:

„Novac nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Pitala sam je da li je moj sin uradio nešto pogrešno i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Rekla je kako je moj sin nije slušao,“ navela je Nata za Kurir.

Ovim povodom oglasila se i legendarna pevačica.

„Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo sa kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića,“ rekla je ona.

POSLEDNJE VESTI