Ana Bebić u Hrvatskoj popularna kao Seve!

Ana Bebić je jedna od dve studentkinje koje se još uvek takmiče u Operaciji Trijumf. I iz izjava njene sestre Zrinke evo načina da saznamo još nešto o slatkoj Hrvatici. Kada su Zrinku pitali da li je i van akademije tako fatalna za muškarce (većina muških učesnika OT je u nekom trenutku bilo zaljubljeno u Anu): „Ana je jednostavno takva. Uvek su je svi voleli i nikada nije ulazila u konflikte. Od najranijeg detinjstva i puberteta do danas momci su ludeli za njom, što je zaista fenomen. Valjda je simpatična zbog izgovora, akcenta, ali i duše koja je zaista čista i neiskvarena.“ O Aninoj popularnosti sestra Zrinka kaže:“ U Hrvatskoj je popularna kao Severina!“ Ana je i ranije želela da izađe iz anonimnosti učestvujući u različitim emisijama na hrvatskoj televiziji: „Bila je u hrvatskom Idolu koji je imao katastrofalnu gledanost. Zatim u raznim emisijama gde se traže talenti, ali od toga nije bilo ništa. Ana definitivno treba da gradi karijeru u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, jer je u Srbiji tržište veće. Ako joj se već posrećilo u vašoj zemlji, valjda je to neki znak!“ Ana uzmi sestru za menadžerku kad izađeš iz kuće, devojka očigledno zna o čemu priča. izvor: Svet

15 Responses

 1. ma daj ona je jedna od najboljih u operaciji triumf i nemoj je vredjati molimeteee
  ijesi me razumela

 2. ma daj ona je jedna od najboljih u operaciji triumf i nemoj je vredjati molimeteee

 3. da li ste culi pesmu od ane bebic sto je snimila pre ulaska na akademiju..zove se Sladoled

 4. ana je najbolja od svih u operaciji trijumf……
  Ane samo napred!!!!!!!!
  :-)

 5. nemoj neko da je rekao nesto lose o Ani Bebic,,zato sto je to najdivnije i najsimpaticnije stvorenje na celom svetu…ona je trebala da pobedi, a ne adnan…Anina pesma Sladoled je extra, bas kao i Prezivecu…ANA BEBIC IS THE BEST!!!!!!

 6. Ana ti si za nas pobednica.Nemoj da vredjate Anu svoje glupe komentare ostavite za sebe. ANA IS THE BEEEEEST

 7. ana najbolja si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. ana je extra i extra peva ma najbolja je….jednostavno sva je extra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI