Ana-Marija izmislila trudnoću: test radila kod kuće?!

Voli taktiku '50 nijansi sive' (foto: pr)
Nije bila trudna (foto: pr)

Ana-Marija Žujović nije dostavila dovoljno dokaza u policiji kojima bi potkrepila izjavu da je bila u drugom stanju u trenutku kada ju je Vladimir Stanojević pretukao.

Izvor dnevnog lista Kurir kaže da je fitnes instruktorka u policiji samo izjavila da je kućni test pokazao da je trudna.

“Kad su mediji objavili da je zbog batina svog verenika izgubila bebu, Treće osnovno tužilaštvo je tražilo da Ana Marija policiji dostavi dokumentaciju. Međutim, zasad u papirima koje je donela ne samo da nema dokaza o tome da je izgubila bebu već ni da je uopšte bila trudna.” navodi izvor.

“Novi dokazi biće dostavljeni tužilaštvu, koje će odlučiti u kom pravcu će se voditi dalja istraga. Sigurno je da će oboje ponovo biti pozvani na saslušanje.” otkriva isti izvor.

Sa druge strane, ni Ana-Marija nije sigurna da li je imala ili nije imala bebu.

“Ništa nisam slagala i sve što sam imala donela sam kao dokaz. Odnela sam im sve što su mi iz policije tražili da od dokumentacije priložim. Ne smem da otkrivam šta sam tamo dala kao iskaz, jer mi je tako naredio advokat, dok se postupak ne završi. Ne smem ništa da vam kažem da se na sudu to ne bi upotrebilo protiv mene.” rekla je novinarima.

Povezane vesti