Ana Nikolić proslavila rođendan ćerke Tare: pogledajte fotografije porodičnog slavlja

Ana Nikolić danas je proslavila drugi rođendan ćerke Tare.

Za razliku od koleginica koje dečije rođendane proslavljaju pred kamerama, pop zvezda čije se nove pesme željno iščekuju, ovaj dan je obeležila u porodičnom domu.

Kako bi zauvek pamtila dan kada je ćerka rođena, ona je na rusi istetovirala Tarino ime i dan njenog rođendan. Na instagramu je ostavila emotivnu poruku ćerki i objavila nekoliko fotografija sa porodične proslave.

“Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si bas mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me sta znaci bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi…. moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja… moj monkey… moja Tararira, ili kako ti kažeš TALA… moj ponos i najveca životna nagrada…,” napisala je pa se prisetila prvih dana sa ćerkom.

“Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put… pomislila sam samo “BOŽE HVALA TI NA OVOM BLAGOSLOVU”… bila si tako mala… a tako savršena… i eto prođoše 2 godine kao tren… SREĆAN TI 2.ROĐENDAN DRAGA MOJA MALENA DEVOJČICE… voli te mama!”

Povezane vesti

Back to Top