Angelina Jolie ima 41 kilogram!

Angelina Jolie trenutno ima samo 41 kilogram!
Angelina Jolie trenutno ima samo 41 kilogram!

Angelina Jolie je najmoćnija žena na Forbesovoj listi, majka šestoro dece, zvezda koja se najviše bavi humanitarnim radom i supruga holivudskog zavodnika Brad Pitta. Ova godina za nju je bila jedna od stresnijih, što je ostavilo posledice na njen organizam.

Jolieva se nakon preventivne operacije ove godine vratila svojim svakodnevnim aktivnostima. Brz život, deca i brojne obaveze očigledno dodatno iscrpljuju njen organizam, jer ona trenutno ima samo 41 kilogram! Ova lepotica visoka je 1.69m tako da vam je jasno da izgleda prilično mršavo.

Brad Pitt je veoma zabrinut za svoju suprugu. Izvor blizak glumcu navodi: ”Ovo je za Brada najveća noćna mora! Angelina non-stop radi na filmu i zauzeta je humanitarnim obavezama u Ujedinjenim Nacijama, a to se na njen ogranizam mnogo negativno odražava.”.

Angelina se priprema za operaciju odstranjivanja jajnika, a trenutno teži 41 kilogram, kao kad je imala 16 godina! Brad je sa razlogom zabrinut zato što njegova 38-ogodišnja žena ne stiže da povede više računa o svojoj ishrani.

Bračni par Pitt isplanirao je venčanje, koje će se desiti krajem leta u jednom zamku u Francuskoj. Spisak zvanica je nepoznat, a deca popularnih glumaca imaće svoj udeo u svečanoj ceremoniji.

D. J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top