Prati nas

Šokantno

Angelina Jolie tvrdi da Brad Pitt ne plaća alimentaciju

Glumica Angelina Jolie optužila je bivšeg supruga Brada Pitta da ne plaća redovno alimentaciju.

Iako je slavni par razdvojen već dve godine ne nazire se kraj njihovom razvodu. Kada su u pitanju njihova zajednicka deca, oni nikako ne mogu da postignu dogovor.

“Brad i Angelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko starateljstva da još nisu ni predali sve finansijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak”, rekao je jedan izvor za američke medije.

Samantha Bley DeJean, advokatica slavne glumice, tvrdi da Pit već godinu i po dana nije platio nikakvu alimentaciju, uprkos tome što mu je sud tako naložio. Glumica zbog toga planira da podnese sudu zahtev za naplatu zaostale alimentacije.

Sa druge strane, izvor blizak Bradu izjavio je za Vanity Fair da glumac redovno ispunjava svoje dužnosti prema deci, kojih ima šestoro.

Angelina Jolie i Brad Pitt započeli su rastavu u septembru 2016. godine, od kada traju uzajamni napadi. Pitt je u javnosti priznao da je imao problema sa alkoholom, što je uzrokovalo da se par rastavi, ali je demantovao da je maltretirao decu tokom avionskog leta, kako su tada preneli pojedini mediji.

2 komentara

2 Comments

  1. k

    08. 08. 2018. at 16:46

    Ova zena je od najlepse i najpozeljnije zene na svetu postala totalni cudak…

  2. Nina

    08. 08. 2018. at 17:56

    @k zaboravljas kakva je bila na pocetku karijere?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top