in

Arkan zabranio Draganu Mirković da bi Ceca bila zvezda?!

Dragana Mirković Svetlana Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima već dve decenije. Iako o tome ne pričaju javno, sumnju je podgrejao audio snimak njihovog susreta na snimanju novogodišnje emisije Radio televizije Srbije.

Navodno je za sve kriv Željko Ražnatović Arkan, čija je misija devedesetih bila da od Cece napravi najveću srpsku zvezde – a na tom putu mu je stajala Dragana Mirković.

“Lepa Brena i Vesna Zmijanac tada su već prevazišle okvire naše zemlje, žarile su i palile u vreme stare Jugoslavije, a čak su i tada važile ne samo za jugoslovenske već i za balkanske zvezde. Dragana je tada bila neko koga je trebalo preskočiti što se Srbije tiče,” otkriva izvor dnevnog lista Alo.

“Arkan je zabranio da Draganu zovu u emisije, a svi su pričali da su nagrade na takmičenjima i festivalima unapred rezervisane. Dragana prvo nije verovala u to. Mislila je da će, ako nastavi da radi kao i do tada, sve biti u redu, ali kako je vreme prolazilo počela je da shvata da ništa nije u redu i da je svi izbegavaju,” objašnjava izvor.

Susret pre nekoliko godina

“Ceca je uz pomoć supruga i veza isplivala na vrh, a Dragana je polako nestajala sa scene. Pitanje je šta bi dalje bilo da se nije udala i otišla iz Srbije,” kaže izvor i dodaje da je dokaz da Dragana nema ništa protiv Cece činjenica da joj je ponudila medijski prostor na svojoj televiziji kada je Ceca bila zabranjena na Pinku.

“Tada su bile zajedno u emisiji i to je bio najbolji pokazatelj da Dragana ne želi nikako da se sveti za ono što je učinila. Ipak, očigledno da je Ceca, čim se završio težak period u njenom životu, zaboravila na taj gest,” završio je izbor.