Arkanova ćerka Sofija oplela po Ceci: Želim ono što mi pripada

Protekle subote, porodica Željka Ražnatovića Arkana, obeležila je dvadeset i dve godine od njegove smrti.

Pored Anastasije i Veljka, niko od Arkanove dece nije se pojavio na groblju. S obzirom na to da sva njegova deca, sem one koju je dobio sa Cecom, žive u inostranstvu, niko nije ni očekivao da će doći.

Međutim, poznato je da se 2018. godine, na Željkovom godišnjem pomenu pojavila njegova ćerka Sofija, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru.

Ona je tada za medije imala samo reči hvale za svoju maćehu Cecu, no, izgleda da je sada promenila ploču.

Naime, Sofija se javila redakciji Kurira, a u svojoj izjavi požalila se na medije, ali i na Cecu.

“Bila sam na očevoj sahrani, bila sam s Borislavom Pelevićem. Često sam dolazila na parastose, a naročito posle 2010. godine. Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su samo želeli da snime Cecu i njenu decu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove dece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, mnogo smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili,” tvrdi Ražnatovićeva.

Ona je istakla da sa pevačicom nije u dobrim odnosima.

“Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac,” rekla je Arkanova ćerka.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.