Balerina besna zbog vraćanja Kristijana na Farmu: Pobednik se odavno zna!


Jelena Milošević Balerina
Balerina otkrila pobednika (foto: Screenshot)

Večeras se na Farmu vraćaju dva diskvalifikovana takmičara, Kristijan Golubović i Tamara Đurić, a ovakva odluka produkcije popularnog rijalitija razbesnela je nekadašnju učesnicu Jelenu Milošević Balerinu.

Ona je u intervjuu za Blic poručila da se zna ko će odneti pobedu, da sa Kristijanom više ne priča, kao i da joj stvari sa imanja u Lisovićima još uvek nisu vraćene!

„Mene nije publika izbacila, izašla sam zbog povrede nosa, to svi vrlo dobro znaju. Trebalo je da se odavno vratim, ali nisam. Sada mi se više niko iz produkcije i ne javlja na telefon, a ja samo želim da mi stvari budu vraćene. Sva garderoba mi je u Lisoviću i nemam šta da obučem“, rekla je Balerina.

„Sve je jasno kao dan. Kristijan je favorit za pobedu od samog početka, verovatno će i pobediti. Ne treba da čudi što njih dvoje ubacuju kao par iako se ne podnose. Produkcija želi da ih izmiri, a sve zarad gledanosti. Ja “Farmu” više neću gledati, niti navijati za Kristijana. Ne zanima me više. Pobednik se odavno zna. Ja ne znam gde ću pre od obaveza i problema. Tražim posao, čekam angažmane. Nisam znala šta produkcija sa mnom smera, ni da li će me vraćati. Sada sam i bolesna pa jurcam po ordinacijama“, tvrdi Jelena.