Prati nas

Hot!

Farma sprema iznenađenje: Evo ko se vraća u rijaliti

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Produkcija Farme je u poslednje dve nedelje izbacila čak tri takmičara iz rijalitija, ali kako prenosi Alo, Kristijan Golubović i Tamara Đurić će imati još jednu priliku za pobedu.

Naime, Kristijan i Tamara su imali sastanak sa Željkom Mitrovićem koji im je omogućio da se vrate na imanje. Kristijan je to potvrdio na svom Facebook profilu.

“Dragi i jako poštovani priatelji fanovi, sutra sam u Beogradu, a prekosutra smo u studiju Šimanovce. Ukoliko izglasate (ha ha) da se vratim na Farmu nastavlja se šou Farma 6. Povratak poklanjam vama. Smeh, zabavu, rad i kreativnost u svakom smislu. Pobeda se mora podeliti sa fanovima (Vama) i mojom ćerkicom Verom i suprugom Ivanom. Za njih činim čuda i ako sam jako LUCKAST, ŠAŠKAV, kako kaže Jasnina Medenica. 30-og decembra se nadam pobedi najboljeg od nas, ako sam taj – izdominirajmo!!!”, napisao je bivši farmer i dodao, “Hvala za sve do sada. Hvala za ubuduće. Hvala zauvek”.

Sa druge strane Đurićeva nije bila toliko uzbuđena zbog povratka, ali je otrila da će se vratiti samo zbog Golubovića.

“Kristijan i ja jesmo bili u restoranu sa Željkom da se dogovorimo o našem eventualnom povratku na imanje. Željko nas je zamolio da se ignorišemo na imanju i da ja malo manje napadam Kristijana. Ja nisam želela da uđem, uklopila sam se u civilizaciju i ne vraća mi se tamo, ali sam zbog Kristijana pristala. Bilo mi ga je žao i videlo se na tom sastanku da mu je mnogo stalo da se vrati na imanje. Bio je manji od makovig zrna. Njemu je stalo da se vrati jer želi da se opere od svog života i svog nasilničkog ponašanja na farmi”, rekla je Tamara za Alo.

Koliko će ovaj potez uticati na rijaliti, videćemo u narednom periodu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top