in

Bitka za Britney Spears: U porodičnu dramu se sada uključila i pevačicina majka!


Drama koja prati porodicu Spears se iz dana u dan prestava u sve veći cirkus! Nakon hospitalizacije pop ikone pre nešto više od mesec dana, u ceo slučaj se nedavno uključila i pevačicina majka koja želi da bude obaveštena o svemu što se dešava u životu njene ćerke Britney Spears!

Naime, Lynne Spears je podnela hitan zahtev da bude uključena – odnosno obaveštena o svemu što se dešava – u procesu lečenja svoje ćerke koja je tek nedavno izašla iz bolnice gde je provela tačno trideset dana.

Jamie Spears, odnosno otac Britney Spears, ima potpunu kontrolu nad njenom karijerom, odlukama i novcem koji zarađuje još od 2007. godine kada je pevačica doživela nervni slom koji je bio planetarno ispraćen. Upravo je to razlog zbog kojeg pevačicini fanovi veruju da je Britney bila prisiljena na hospitalizaciju protivno svojoj volji.

Ovakve sumnje su podgrejale i aktivnosti Lynne Spears na društvenim mrežama, koja je aktivno lajkovala objave sa hastagom „Free Britney“ – „Oslobodite Britney“ , koji je nastao u cilju online borbe za pevačicina prava.

Izvor magazina Life & Style tvrdi da je Lynne veoma zabrinuta za zdravlje svoje ćerke i da će uraditi sve što je u njenoj moći da joj pomogne.

Da je sve više od pukog lajkovanja objava na društvenim mrežama dokazuje i činjenica da je Lynne uspela da se izbori da bivši menadžer pop princeze Sam Lufti dobije zabranu prilaska. Više o tome možete pročitati OVDE.