in

Bivši muž Goce Tržan opljačkao prodavnicu!


(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Ivan Marinković, nekadašnji učesnik rijalitija Farma i Parovi, poznatiji kao bivši muž pevačice Goce Tržan, uhapšen je juče nakon što je sa dvojicom muškaraca opljačkao prodavnicu u Pančevu.

Kako saznaje Kurir, njih trojica su u radnju upali oko 16h i ukrali više artikala, najviše prehrambenih proizvoda. Ubrzo su Marinković i još jedan muškarac uhvaćeni, dok je treći pobegao.

„Ivan je zatečen sa još jednim osumnjičenim za pljačku i kod njih je nađena roba u vrednosti od oko sto evra. Kad su uhvaćeni, oni su se međusobno optuživali, ali im to, naravno, nije pomoglo. Njih dvojica su saslušani i protiv njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku“, otkrio je jedan izvor za Kurir.

Zaprećena im je kazna u trajanju od jedne do osam godina zatvora jer se radilo o teškoj krađi izvedenoj u grupi. Novinari su kontaktirali Ivana, koji im se nije javio na telefon, ali je poslao SMS poruku i poručio da mu pišu. Na pitanje da li je istina da je uhapšen, kratko je odgovorio: „Ccc!“

Nakon te poruke, Marinković nije više ništa odgovorio.

Kurir je kontaktirao i pevačicu Gocu Tržan koja je bila šokirana kada je saznala da je Marinković učestvovao u krađi. „U šoku sam. Zaista ne znam ništa o tome. On i ja već vrlo dugo nismo u kontaktu. Ne pamtim kad sam se čula s njim, a nisam ni čula ništa o njemu jer me ne zanima“, iskreno je odgovorila Tržanova.