Prati nas

Bizarno

Bizarni rođendan Shiloh Jolie-Pitt: Bežala od kanibala u zatvorenoj sobi

Angelina Jolie odlučila je da priušti svojoj ćerki Shiloh nezaboravan trinaesti rođendan!

Naime, glumica je okupila nekoliko najbližih prijatelja svoje ćerke i odvela ih u lud provod u jednom od Escape Room-ova u Los Anđelesu.

“Oduvek je želela da ode u Escape Room, ali to do sada nije bilo moguće jer je uslov da ima punih trianest godina” , otkrio je izvor.

“Onaj u koji su otišli je poprilično mračan i uvrnut, i sumnjam da je to želja baš svakog tinejdžera“.

Prema njegovim rečima, plot Escape Room-a u kome su bili je o serijskom ubici kanibalu, koji se umorio od jedenja životinja, pa je sada prešao na ljude.

Prilično uvrnuto, ali kakva majka takva i ćerka” , dodao je izvor. “Ne treba zaboraviti da je Angelina jedno vreme nosila krv svog bivšeg supruga u bočici oko vrata“.

Inače, već ranije se pisalo da je Shiloh Jolie-Pitt posebna. “Ona je slobodnog duha, baš kao što je Angelina Jolie bila kada je bila mlada. Ne prati nikakva pravila” , priznao je izvor.

Shiloh je pridobila veliki uticaj i poštovanje nad ostatkom svoje porodice, pa je samim tim braća i sestre slušaju bez pogovora.

Ona je tihi lider. Svi je poštuju jer odbija da prati pravila i ustaljenost normalnog života. Uči sama, kada želi, šta želi, a isto se dešava i kada je u pitanju način na koji se oblači, ponaša ili deluje uopšte“.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top