Search
Close this search box.

Blake Lively poručuje: Ja nisam Serena van der Woodsen

Blake sija u drugoj trudnoći (foto: Instagram)

Iako je tokom karijere tumačila mnogo različitih uloga, Blake Lively publika uglavnom prepoznaje kao Serenu van der Woodsen, bogatu pripadnicu visokog društva i najbolju prijateljcu Blair Waldorf iz serije Tračara.

Blake je ulogu tumačila šest godina u hit seriji i priznaje da joj nije bilo lako da dokaže svima kako je ona miljama daleko od lika Serene. „Opasna stvar je biti u jednoj seriji šest godina – snimili smo 127 epizoda, a ja sam tokom snimanja živela u Njujorku, delila odeću sa tim likom, zabavljala se sa kolegom (PennBadgley) sa kim sam bila u vezi i na malom ekranu, da bi on kasnije postao moj brat, a to je sve bilo veoma čudno“, priznaje 28-godišnja glumica.

Svi je i dalje pamte po ulozi Serene u ‘Tračari’ (foto: Fanpop)

„Ali mislim da je jedna od najbitnijih stvari kod toga što ljudi i dalje misle da sam ja ista kao ona, jer su me takvu gledali, međutim kada me upoznaju i vide kako se zapravo šalim, iznenade se i začude. Ali nijedna uloga koju sam tumačila nije bila slična meni“, priznaje supruga Ryana Reynoldsa.

Porodica joj je najveća podrška (foto: Instagram)

„Gluma nije nešto što je stvarno. To je jednostavno moj posao i to radim određeni period tokom godine, dok moj privatni život nema nikakve veze sa poslom. Imam divnu porodicu i to ne samo supuga i ćerku, već i braću i sestre, nećake, rođake, roditelje koji su svi sjajni u svakom pogledu. Živim jednim sasvim normalnim životom“, poručuje Livelyjeva, koja će uskoro postati majka po drugi put.

POSLEDNJE VESTI