Boki 13: Sergej i Dado su gejevi!

Čini se da Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, na sve načine pokušava da bude u centru pažnje i tako sebi obezbedi mesto na srpskom estradnom nebu.

Nakon što je posvetio pesmu voditelju Ivanu Ivanoviću, koji ga konstantno proziva u svojim emisijama, Boki je otkrio nekoliko paragrafa svoje dugonajavljivane biografije, u kojoj kako kaže, razotkriva estradne homoseksualce. On otkriva da su glumac Sergej Trifunović i pevač Dado Polumenta navodno imali odnose s muškarcima!

“Dragi moj čitaoče, mene najviše nerviraju ovi pederi! Da se ne lažemo, ima ih mnogo na našoj estradi. Pa da, svi vi mislite u sebi i kažete: “Šta ova debela nakaza priča?!”. Ali, dragi moj čitaoče, ja ne lupam, ja pričam istinu! Evo vam samo jedan mali primer… Jedan deklarisani gej umetnik (sa naše estrade) pre nekoliko godina u poverenju mi je rekao: “Mislim, Boki, ovaj glumac Sergej Trifunović stvarno je sladak, ali razočarao me je…”. Ja pitam zašto, a on će: “Pa bili smo jednom zajedno i Boki, veruj mi, on nema onu stvar, on ima smoki!”, napisao je Boki 13, koji je i deo svoje knjige posvetio popularnom pevaču čije je ime takođe naveo u autobiografiji.

“Onda, recimo, onaj popularni pevač Dado-mado Polumenta za njega svi živi pričaju, pevačice i ovi deklarisani gej umetnici, da je najobdareniji pevač na estradi. Ju, bože! Ajde, razumem da su neke od tih pevaljki proverile pa pričaju, nego kako to znaju ovi gejevi? Aaaaaa, što sam glup! Oprostite, ipak sam ja plavuša! Pa da, to su i oni sami proverili! Ah Dado, nisi tako naivan, ali ja te razumem. Brate, kad si pijan i kad si haj, kod tebe može sve”, piše na samom početku Bojanove autobiografije.

Izvor: Kurir-info.rs, Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top