in

Brad Pitt i Angelina Jolie u novom sukobu zbog dece

Evo šta se sada dešava

Mada se razišli još 2016. godine, odnosi između Brada Pitta i Angeline Jolie i dalje su veoma zategnuti.

Situacija se, piše „Daily Mail“, u poslednje vreme pogoršala do te mere da su bivši supružnici naprasno prekinuli porodičnu terapiju uoči suđenja za starateljstvo nad njihovo šestoro dece koje je zakazano za sledeći mesec.

“UsWeekly” tvrdi kako se bivši glumački par opet žestoko svađa oko raspodele vremena koje svako ponaosob treba da provodi s decom.

Najstarijem sinu, 19-godišnjem Madoxxu, dopušteno je da sam bira s kim želi da bude u kontaktu, a on, šuška se, već neko vreme ne želi ni da čuje ni vidi oca.

Brad želi polovično fizičko i pravno starateljstvo nad decom, ali Angelina nije želela da prihvati njegove uslove. Glumica odbija da razgovara o sporazumu oko starateljstva sve dok se kao matična baza za decu navodi Los Anđeles. Naime, mlađa deca tamo pohađaju školu, čemu se Angelina oduvek protivila. Osim toga, ona navodno želi da se s decom preseli u Englesku.

Par se venčao 2014. na imanju “Miraval” u Provansi. Brad je nedavno tamo bio s novom devojkom, nemačkom manekenkom Nicole Poturalski, zbog čega je Angelina navodno poludela od besa. Imanje su, uključujući i dvorac i vinograd, Pitt i Jolie kupili 2011. godine za 60 miliona dolara.

“Znao je šta radi – tačno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu devojku je odveo na ‘Miraval’. Jednostavno ga nije briga hoće li Angelina da podivlja, ali za očekivati je da hoće”, rekao je izvor blizak slavnom glumcu.