in ,

FBI potvrdio: Brad Pitt pod istragom zbog zlostavljanja dece

U toku jučerašnjeg dana sajt TMZ je objavio šokantnu vest da je Brad Pitt, navodno, pod istragom zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja dece, a dan kasnije je FBI potvrdio ove navode, koje su mnogi dovodili u pitanje.

Citirajući neimenovan izvor, sajt piše: „Brad, Angelina i njihova deca su bili u privatnom avionu prošle srede kada se glumac, navodno, napio. Navodno je podivljao, drao se i čak i fizički nasrnuo na decu“, stoji u anonimnom izveštaju koji je pokrenuo istragu. I izvor časopisa People je potvrdio pomenuti incident. Istraga koju bi trebalo da sprovede losanđeleski sud za pitanja prodice i dece biće sprovedena po standardnom protokolu. Angelina se samo dan nakon što se incident u avionu dogodio rastala od Brada, a nekoliko dana kasije podnela je zahtev za razvod od supruga. Izvor blizak Pittu kaže da je on ‘ozbiljno zabrinut zbog optužbi i da ni na koji način nije zlostavljao decu’. „Tužno je što ga ljudi i dalje predstavljaju u najgorem mogućem svetlu“, rekao je izvor za People.

Brad Pitt é investigado por abusar verbalmente e fisicamente de filhos, diz site Brad Pitt está sendo investigado pela polícia de Los Angeles por ter abusado verbalmente e fisicamente de um de seus filhos durante um voo na última quarta-feira (14), um dia antes de Angelina Jolie ter decidido pedir o divórcio. As informações são do site TMZ. De acordo com a publicação, o ator teria gritado e ficado agressivo com uma das crianças, em um jatinho particular, enquanto Jolie e outros filhos também estavam presentes.A discussão teria continuado após o pouso, no asfalto do aeroporto, e Pitt teria tentado ir embora do local em um dos caminhões de combustível.Ainda segundo o „TMZ“, uma pessoa presente no aeroporto no momento denunciou Pitt ao serviço social de Los Angeles. Ele e Jolie já teriam prestado depoimento do que aconteceu, enquanto as crianças também devem ser chamadas para darem suas versões. Leia mais em www.diariodegoias.com.br #bradpitt #angelinajolie #brangelina #separacao A photo posted by Diário de Goiás (@diariodegoias) on

Međutim, predstavnici losanđeleske policije su dali izjavu povodom ovog slučaja, u kojoj kažu: LAPD nema nikakve navode u vezi sa zlostavljanjem dece od strane Brad Pitta, tako da nema osnova za pokretanje istrage protiv njega“.

Ipak, FBI je objavio zvaničnu izjavu povodom ovog slučaja, naglasivši da prikupljaju i procenjuju dokaze na osnovu kojih će se utvriditi da li postoji osnov za podnošenje tužbe.