Prati nas

Hot!

FBI potvrdio: Brad Pitt pod istragom zbog zlostavljanja dece

U toku jučerašnjeg dana sajt TMZ je objavio šokantnu vest da je Brad Pitt, navodno, pod istragom zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja dece, a dan kasnije je FBI potvrdio ove navode, koje su mnogi dovodili u pitanje.

Citirajući neimenovan izvor, sajt piše: “Brad, Angelina i njihova deca su bili u privatnom avionu prošle srede kada se glumac, navodno, napio. Navodno je podivljao, drao se i čak i fizički nasrnuo na decu”, stoji u anonimnom izveštaju koji je pokrenuo istragu. I izvor časopisa People je potvrdio pomenuti incident. Istraga koju bi trebalo da sprovede losanđeleski sud za pitanja prodice i dece biće sprovedena po standardnom protokolu. Angelina se samo dan nakon što se incident u avionu dogodio rastala od Brada, a nekoliko dana kasije podnela je zahtev za razvod od supruga. Izvor blizak Pittu kaže da je on ‘ozbiljno zabrinut zbog optužbi i da ni na koji način nije zlostavljao decu’. “Tužno je što ga ljudi i dalje predstavljaju u najgorem mogućem svetlu”, rekao je izvor za People.

Brad Pitt é investigado por abusar verbalmente e fisicamente de filhos, diz site Brad Pitt está sendo investigado pela polícia de Los Angeles por ter abusado verbalmente e fisicamente de um de seus filhos durante um voo na última quarta-feira (14), um dia antes de Angelina Jolie ter decidido pedir o divórcio. As informações são do site TMZ. De acordo com a publicação, o ator teria gritado e ficado agressivo com uma das crianças, em um jatinho particular, enquanto Jolie e outros filhos também estavam presentes.A discussão teria continuado após o pouso, no asfalto do aeroporto, e Pitt teria tentado ir embora do local em um dos caminhões de combustível.Ainda segundo o “TMZ”, uma pessoa presente no aeroporto no momento denunciou Pitt ao serviço social de Los Angeles. Ele e Jolie já teriam prestado depoimento do que aconteceu, enquanto as crianças também devem ser chamadas para darem suas versões. Leia mais em www.diariodegoias.com.br #bradpitt #angelinajolie #brangelina #separacao A photo posted by Diário de Goiás (@diariodegoias) on

Međutim, predstavnici losanđeleske policije su dali izjavu povodom ovog slučaja, u kojoj kažu: LAPD nema nikakve navode u vezi sa zlostavljanjem dece od strane Brad Pitta, tako da nema osnova za pokretanje istrage protiv njega”.

Ipak, FBI je objavio zvaničnu izjavu povodom ovog slučaja, naglasivši da prikupljaju i procenjuju dokaze na osnovu kojih će se utvriditi da li postoji osnov za podnošenje tužbe.

7 komentara

7 Comments

 1. border

  22. 09. 2016. at 19:38

  Border line poremecaj licnosti Andja u akciji

 2. Adora

  23. 09. 2016. at 11:03

  Ne vjerujem da je Brad fizicki nasrnuo na njih, Angelina bi to prijavila policiji.

 3. kleo

  23. 09. 2016. at 14:02

  FBI radi istragu/e o zlostavljanju dece?
  oh dear…cemu im sluze socijalne sluzbe ili poznati imaju neke privilegije?
  nego brad, sta uradi kad andja, onako labilna, samo sto nije prsnula?

 4. ribizla

  23. 09. 2016. at 14:56

  Jolie pokrece svoje veze da ispadne zrtva a Brad crna ovca. Pa i ja bih p0pizdela da mi tolika deca stalno nad glavom to nije nista cudno

 5. Aleks

  23. 09. 2016. at 21:55

  Bosanka je lagala ceo svet o srebrenici pa ce tako i od Brad Pitt da napravi manijaka ej pravdo gde li si

 6. Ado

  24. 09. 2016. at 05:58

  Pa daaa, kako ih nije sramota, Srebrenicani sami sebe poklase i zakopase na njive samo da bi nas optuzili za genocid

 7. Ado

  24. 09. 2016. at 06:20

  A verovatno su pre toga nagovorili Andjelinu da snimi film o njima, ih ccc kako ih samo nije sramota…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top