Prati nas

Šokantno

Brad Pitt sam za praznike: Angelina ne da decu?!

Pored toga što Brad i njegovi roditelji već dugo vremena ne mogu da viđaju decu, glumac se boji da će provesti još jedan praznik bez njih!

Dva meseca nakon raskida sa Angelinom Jolie 2016. godine, Brad Pitt našao se usred istrage o zlostavljanju dece, i proveo je praznike potpuno sam. Ove godine, ne želi da se scenario ponovi.

Glumac, oslobođen svih optužbi, proteklih godina je u borbi za starateljstvo i boji se da će provesti još jednu sezonu praznika odvojen od dece.

Iako je sud svojevremeno odobrio sedamnaesogodišnjem Maddoxu da sam odluči koliko vremena želi da provede sa svojim ocem, Brad bi se sada ponovo mogao naći u problemu. Izvor blizak paru tvrdi da su Brad i Angelina razgovarali o deljenju odmora sa decom, ali da je to bilo pre nego što je jedan od moćnih Agelinih advokata, Joseph Mannis, zatražio odlaganje saslušanja o starateljstvu za period nakon Božića.

Brad se plaši da će Angie iskoristiti advokatov neobičan predlog i sabotirati mu planove sa decom“, objasnio je izvor dodajući da Brad neće dozvoliti da njegova, uskoro bivša supruga, izvede “još jedan trik“ koji bi ga odgurnuo sa strane.

Angelina je navodno već krenula sa sprovođenem svog “paklenog plana.”

Angelina sa decom u januaru 2018. godine.

Sudeći po navodima insajdera, glumica planira da odvede decu hiljadama kilometara daleko u francusku za praznike.”Brad je uzrujan zbog toga što je ona uopšte došla na tu ideju“, otkrio je izvor, dodajući da su ranije svi zajedno provodili Božić na njihovom privatnom posedu Chateau Miraval u francuskoj, kao porodica, i da se Brad poprilično oseća izostavljeno.

Imali su običaj da zajedno biraju jelku i  kuvara koji je spremao veliku gozbu. Zbog toga će se Bred osećati kao da zaista propušta mnogo” , dodao je.

U ceo slučaj se upliće još jedna priča u kojoj Angelinine “mahinacije” ne sprečavaju decu da viđaju samo oca!

Izvor tvrdi da Bradovi roditelji, William i Jane Pitt, nisu videli svoje unuke dve godine, dok njihov komšija Joy Edmond to i potvrđuje. “Deca su dolazila s vremena na vreme. Tokom zime mogli smo da ih vidimo kako se sankaju u dvorištu , Angie ih više ne pušta da dolaze,“ tvrdi on, i upozorava da će Brad možda uskoro izgubiti strpljenje. “Bred se plaši da je ta dragocena tradicija prošlost i ne želi da ga deca zaborave. Ako ih Angie odvede u francusku, mogla bi da uništi ono malo izgrađenog odnosa izmedju njih” , završio je.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top