Britney ima hiperkinetički poremećaj?

Britney Spears je ovih dana zauzeta je audicijama za X Factor a mnogi tvrde da neće podneti pritisak i da će doživeti novi nervni slom – sve zbog neobičnog poremećaja koji ima.

Kruži priča da je pevačica odšetala sa snimanja Iks faktora zbog toga što ima hiperkinetički poremećaj (ADHD – poremećaj nedostatka koncentracije i viška hiperaktivnosti.)

Ipak, ona ne može da uzima lekove koji ovaj poremećaj smiruju zbog toga što bi ugrozili lekove koje trenutno uzima, piše RadarOnline. “Ovaj poremećaj je dijagnostikovan Britney u tinejdžerskim godinama, a tada je koristila lekove koji su joj pomagali. Ipak, ti lekovi joj ugrožavaju sadašnju terapiju, koju uzima zbog mentalnog zdravlja. Britneyn tim doktora joj je zabranio da uzima Adderal ili Ritalin, koji se daju ljudima sa ovim sindromom,” priča izvor ovog sajta.

“Simon Cowell je u potpunosti bio svestan Britneynog medicinskog kartona pre nego što su potpisali ugovor, te ne iznenađuje što su joj potrebne česte pauze tokom audicije. S vremena na vreme, Britneynina koncentracije je u ravni sa koncentracijom desetogodišnjeg deteta. To ne uzbuđuje Simona i on u potpunosti podržava Britney u svim zahtevima koje ima tokom snimanja.”

Izvor dodaje da Britneyn tim lekara pomno prati njene fizičke aktivnosti ali i unos kofeina, koji može uticati na pevačicinu nesposobnost da se fokusira. “Simon je znao u šta se upušta pre nego što su potpisali ugovor, te ga ovo nije šokiralo,” otkriva izvor.

Hm, hoće li Brit podneti pritisak? Ostaje da se vidi…

P.Ž./Tračara
Izvor: Britney.rs

Povezane vesti

Back to Top