Britney savetuje posrnulog Biebera!

Justin Bieber dobio je koristan savet od pop dive Britney Spears
Justin Bieber dobio je koristan savet od pop dive Britney Spears

Pop diva Britney Spears voli da, kao iskusna zvezda showbiznisa pomaže mladim kolegama u nevolji. Nedavno je želela da pomogne Amandi Bynes, sada će savetima pomoći i posrnulom Justinom Bieberu.

Jedna od najpopularnijih svetskih pevačica Britney Spears pored velike popularnosti poznata je i po nervnim slomovima, koje je imala zbog svojih privatnih problema. To je dosta uticalo na njenu karijeru, ali se Britney vratila na pravi put i sada je jača nego ikada.

Nedavno je želela da pomogne problematičnoj Amandi Bynes oko snimanja muzike i otvorila joj je dušu pričajući joj kako je preživela period pod starateljstvom svog oca.

Justin Bieber je sve problematičniji. Njegov tim je iskreno zabrinut za njega. Ponašanje pop zvezde se drastično pogoršalo otkad njegova majka ne ide sa njim na nastupe. Zato je njegov tim odlučio da se posavtuje sa pevačicom oko Justinove promene ponašanja.

Izvor blizak JB-u kaže da je njegov tim kontaktirao pevačicu, jer smatra da će ona znati da ga dozove pameti. ”Britney je Biebera upozorila na opasan put kojim se kreće, jer on lako može odvesti do rehabilitacije ili prerane smrti kod mladih zvezda poput njega!”  

Britt, to je odličan savet.

Nadamo se da će mlada zvezda poslušati savet iskusne, starije koleginice.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top