Ceca otvoreno o vezama i zašto više ne sarađuje sa Milijem

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Povodom promocije albuma Autogram, Svetlana Ceca Ražnatović je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića i otvoreno porazgovarala o brojnim temama, a dotakla se i ljubavnog života, koji je više puta, osnovano ili ne, bio tema žute štampe.

“Udovica sam već 17 godina i za sve to vreme nikada nisam ni sa kim započinjala zajednički život, ali to ne znači da nisam imala veze. Živa sam, zdrava, slobodna žena i imam pravo na to, ali ne želim da se ljudi time bave. To je nešto što je samo moje. Sa kim ću biti, da li ću biti i koliko ću biti, to čuvam samo za sebe. Mislim da to, definitivno, ne treba da se deli sa nacijom. Ono što želim da delim sa nacijom su moje pesme i koncerti. Imala sam veze. Neke su trajale duže, neke kraće”, priznala je Ceca, napominjući da su mnogi prijatelji platili cenu njene slave, budući da bi svako sa kim je viđena nekoliko puta postajao u medijima njen dečko.

Ona se, između ostalog, osvrnula i na odsustvo Aleksandra Milića Milija na novom albumu, što predstavlja snažan zaokret u njenoj karijeri. “Preko 20 godina sam sarađivala sa Milijem. On je ostavio veliki trag u mojoj karijeri. Ogroman trag. Najlepše pesme koje je stvorio otpevala sam ja. Jako je bilo teško krenuti dalje bez njega, jer sam navikla na njegovu emociju, energiju, ali jednom je moralo da se odluči. On je imao mnogo obaveza, a ja sam smatrala da treba da izdam novi album i iznenadim svoju publiku. Damir Handanović je već radio na prethodnom albumu, na pesmama Pusti me da raskinem s njom, Brat, Turbulentno, Udaće se suze moje”, obrazložila je Ceca, ali i dodala da je razlika između Milija i Handanovića ta što se Mili ne troši, nego stvara retko, dok je Damir konstantno produktivan.

Da li vam fali uticaj Milija na novom albumu?

Povezane vesti

Back to Top