Search
Close this search box.

Ceca Ražnatović u sukobu sa zakonom, prekršila zakone Crne Gore?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svetlana Ceca Ražnatović već godinama ne može da legalizuje stan u Bečićima, u naselju Ivanovići, a razlog je taj što je deo te nekretnine sagrađen nelegalno, piše Kurir.

U pitanju je stan od 72 kvadrata koji je još 1986. kupio Željko Ražnatović Arkan, pevačicin pokojni suprug, a u njeno vlasništvo prebačen je tek 2018, i to kao poklon. Međutim, prilikom prenosa vlasništva Ceca je navela da je 41 kvadrat dograđen na divlje, pa je tada navedena sveukupna površina od 113 kvadrata.

Uvidom u katastarske knjige Crne Gore jasno je da je Ražnatovićeva prekršila zakone o gradnji.

„Zabeležba postojanja dograđenog stambenog prostora površine 72 kvadrata, sada u ukupnoj površini od 113 kvadrata. Dograđen bez građevinske dozvole i u celini na tuđem zemljištu,“ piše u listu nepokretnosti.

Prema pisanju Kurira, Ceca je više puta prethodnih godina pokušavala da legalizuje svoju nekretninu, ali su joj nadležni organi opštine Budva te zahteve uvek odbijali uz obrazloženje da je dostavila nepotpunu dokumentaciju. Poslednji put Ražnatovićeva je prošle godine predala papire za legalizaciju, ali je pevačicin zahtev ponovo odbijen.

Stan Cece Ražnatović u Bečićima uglavnom je prazan, a pevačica i njena porodica u njemu borave tek nekoliko dana godišnje. Ona je ranije rekla da je istina da stan nije legalizovan zbog nepotpune dokumentacije, te da bi to uskoro trebalo biti završeno.

POSLEDNJE VESTI