Ćerka Željka Šašića htela da se odrekne očevog prezimena?! Evo šta je istina o njihovom odnosu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U životu svake devojke odnos sa tatom određuje dalji život svake žene, barem tako tvrde stručnjaci. Kako je ovih dana nakon brojnih medijskih spekulacija, mlada preduzetnica Sofija Šašić dospela u žižu interesovanja domaćih medija zbog navodne tajne veze sa nekadašnjim fudblerom Duškom Tošićem koji je u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom, kako se našla u nelagodnoj situaciji, te je uspešna influenserka navode odmah i demantovala. Javnost se zatim zapitala da li su istinita dugogodišnja šuškanja da Sofija i njen otac nisu navodno u dobrim odnosima.

Naime, o odnosu između Željka Šašića i njegove ćerke Sofije, rođene u braku sa bivšom suprugom Sonjom, već godinama unazad se priča i piše.

Ipak, pevač je rešio da stane na kraj svim glasinama, te je ispričao kako zaista stoje stvari i kako funkcioniše odnos između njega i njegove ćerke.

„O mojoj ćerki se godinama piše, nekada je istina, ali u većini slučajeva nije. Prvo sam se trudio da te neistine ispravim, da se svađam i objasnim ljudima šta je istina, ali to ne moram nikome da dokazujem,“ rekao je svojevremeno Željko za domaće medije.

„Čujemo se redovno, viđamo, a šta će drugi da pričaju ne bavim se više time. Ona je devojka koja ima 22. godine, pametna je i brine dobro o sebi,“ dodao je Šašić.

https://www.instagram.com/p/CYuFEy6tk1a/

Zatim se osvrnuo na emotivni život popularne devojke, koja svojim izgledom i načinom života insiriše mlade ljude širom regiona.

„Sofija me ne pita sa kime će da bude u vezi, niti se ja mešam u njen emotivni život. Ako je ona srećna i zadovoljna, i ja sam, osmeh na licu mog deteta mi je najvažniji. Svi me pitaju o njenom emotivnom statusu, ali ja to ne komentarišem,“ izjavio je svojevemeno pevač za „Alo“.

POSLEDNJE VESTI