Search
Close this search box.

„Šašić ovo priča o Lukasu”, bivša verenica Katarina Lazić sve otkrila

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznata šminkerka i model, Katarina Lazić prvo je prijavila krađu automobila, za koji misli da je kod njenog bivšeg verenika Željka Šašića, a onda je za Svet otkrila šta je Željko pričao o Aci Lukasu.

„Lepo je Lukas jednom rekao da je Željko sam kriv za svoj propast jer je 90-ih bio jedan od najlepših i najtraženijih pevača, ali je sam dozvolio da propadne.“  počinje Katarina.

„Željko je tvrdio da je Lukas njegov fan, da ga kopira u svemu, da želi da ima sve što on ima, da mu je Lukas bio običan klavijaturista I da nije bilo njega koji je ga je odveo kod Fute po pesme, Lukas bi ostao običan radni pevač. Željko je sve to pričao jer je bio nezadovoljan svojim životom. Probleme je gurao pod tepih, nije ih rešavao, i uvek je druge krivio za neke neuspehe,“ kaže Katarina za Svet i priznaje da je imala probleme i njegovom bivšom suprugom Sonjom.

Foto: Instagram

„Kad se saznalo da smo zajedno ona mu je zabranila da viđa ćerku, počeli su da se svađaju, tužila ga je. Sve je kulminiralo kada me je fizički napala u jednom beogradskom lokalu. Nema šta mi nije izgovorila, čak me je i šutnula, pa sam zvala policiju.“

„Sa druge strane, Šašić mi je branio da radim, kada sam dobijala ponude za kampanje od po dva, tri meseca u Turskoj i Bejrutu govorio mi je da ćemo raskinuti ako odem, da bez njega ne bih znala da živim, da bih propala. Svoje frustracije je iskaljivao na meni, istresao se za sve što mu nije potaman u poslu, karijeri, životu.“

POSLEDNJE VESTI