Prati nas

Anketa

Da li se slažete? Aca Lukas šokirao izjavom o Francuskoj i terorističkim napadima

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

O stravičnim napadima u Prizu se još uvek priča. Mnoge domaće zvezde poslale su reči podrške i molitve građanima Francuske, a Aca Lukas je to uradio na malo drugačiji način.

“Porodicama i najbližim rođacima najdublje saučešće zbog strašnog gubitka njihovih najmilijih u groznom i bezumnom zločinu u Parizu! Vladi Francuske, predsedniku, bivšoj vladi Francuske, a najviše bivšim predsednicima Francuske, NATO PAKTU i većini političara zapada najdublje je*em mater bolesnu za sve patnje koje su naneli poslednjih decenija nedužnim ljudima u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Iraku, Libiji, Siriji, FRANCUSKOJ, ENGLESKOJ, ŠPANIJI (i da ne nabrajam više, ima ih mnogo), i za sve su oni krivi! Kada bilo gde na planeti običan narod bude počeo da shvata da ovaj svet vode MONSTRUMI I BOLESNICI kojima Hitler nije ni do kolena, i da su oni krivi za sva ova sr*nja koja nas svaki dan pogađaju, možda i zavlada nekakav mir i blagostanje. Dotle će ovi DEGENERICI svoje bolesne planove ostvarivati baš i upravo preko tog nedužnog i žestoko indoktriniranog naroda, ma gde god se na planeti nalazio! JOŠ JEDNOM NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA NEDUŽNIH ŽRTAVA U PARIZU, ALI I NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA NEVINO NASTRADALIH U SIRIJI! I NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA OBORENOG RUSKOG AVIONA! Ovako bih mogao, na žalost, do sutra!”, napisao je Aca na svojoj Facebook stranici, i na kraju zaključio, ” Nema vrednijih i manje vrednih nedužnih žrtava, gde god bile!”.

Ovaj status je za kratko vreme skupio skoro 5000 lajkova. Mnogi njegovi fanovi smatraju da je pevač napisao prave reči. Međutim, mnogi misle da je preterao i da ovo nije pravi način da se pošalje pordška građanima Pariza.

Da li je Aca Lukas u pravu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

7 komentara

7 Comments

 1. Dušan

  18. 11. 2015. at 15:16

  Nek’ se on drži pjevanja, a ne politike i diplomatije.

 2. WTF HAHAHA

  18. 11. 2015. at 16:56

  Iskreno mislim da je upravu

 3. Tijana

  18. 11. 2015. at 17:05

  Konacno da neko od poznatih napise kako stvari stoje

 4. sandra

  18. 11. 2015. at 17:30

  Onaj ko stvarno zali reci ce samo TUGA…ali kap je prelila casu,Rusija i Francuska ujedinjenim snagama ce stati na kraj ovom zlu-ID se blizi kraj..

 5. Ana

  18. 11. 2015. at 18:10

  opet se naduvao

 6. breath of fresh air

  18. 11. 2015. at 19:46

  Ne slusam njegovu muziku, ali za ovo sto je izjavio mogu samo reci – BRAVO!

 7. yolo

  19. 11. 2015. at 00:28

  Hahha ….n n na na narkoman

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Anketa

To Top