in

Dara Bubamara opet divlja za volanom

Ne smiruje she


Iako je u više navrata snimljena da vozi bahato, Dara Bubamara ne posustaje.

Pored toga što redovno krši saobraćajne propise i nepropisno se parkira, pevačica je još jednom uspela da zgrozi javnost i to nenormalnom brzinom.

Naime, svima je poznato da je Dara zaljubljenik u skupe i brze automobile, ali otkako je kupila mercedesa vrednog 150.000 evra, čini se da je pevačica postala još bahatija.

Ona je na auto-putu, gde je po zakonu u Srbiji maksimalna brzina 130 kilometara na sat, bez problema nagazila na papučicu i dala gas, a brzina koju je dostigla bila je preko 200, tačnije 206 km na sat.

Da sve bude još gore, pevačica je to ponosno snimala i objavila na svom Instagram profilu.

Ovim bahatim postupkom Dara je ugrozila ne samo svoju, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Osim velike brzine u kojoj bi teško mogla da reaguje na vreme i da uspori ili zakoči, mnogo bi teže mogla da reaguje u nesreći sa telefonom u ruci.

Zbog nasilničke vožnje i kršenja pravila, pevačica bi mogla da snosi ozbiljne posledice – kaznu od 20 do 40 hiljada dinara ili može ići u zatvor od jednog do 30 dana. Oduzima se tri poena i vozačka dozvola na period od tri do 12 meseci. (STAR)