in

Dara Bubamara raskinula sa mladim dečkom?! Evo razloga prekida veze


Dara Bubamara navodno je raskinula sa mladim biznismenom Tonijem, a razlog tome navodno je pevačicina preterana ljubomora.

Prema pisanju domaćih medija, Toni više nije mogao da toleriše Darinu posesivnost i ljubomoru na svaku žensku osobu koja je u njegovom društvu.

„Dara je Toniju doslovno svakodnevno počela da dosađuje zbog konstantnog prebacivanja za svaku sitnicu. Međutim, Dari je najviše smetalo to što je njen dečko uvek u društvu devojаka svojih godina, zbog čega je imala nekoliko ljubomornih ispada. Kada je shvatio da to više neće moći da kontroliše, Toni je rešio da preseče i stavi tačku na njihovu vezu,“ rekao je za Alo izvor blizak paru i dodao:

„Kada su tek počeli da se zabavljaju, oboje su bili svesni da njihova veza ne može da uspe ukoliko bude bilo ljubomore, pa je Toni otpočetka Dari stavio do znanja da neće menjati svoje navike  zbog nje.“

„S druge strane, Dara je pristala ne njegove uslove i svesno je prihvatila činjenicu da se njenom dečku svakodnevno nabacuju mlade i atraktivne devojke. Međutim, Bubamari je vremenom sve to počelo da smeta, izgubila je poverenje i samopouzdanje i nimalo joj nije bilo lako što je svaka devojka u Tonijevom okruženju zgodna i mlada. Zbog toga mu je često pridikovala, a to je bio razlog njihovih čestih svađa,“ objasnio je izvor za pomenuti medij.