Prati nas

Šokantno

Đole Đogani iskreno o bratu: Evo zbog čega je Gagi psihički bolesnik

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon što je Gagi Đogani diskvalifikovan sa Farme, njegov brati Đole rešio je da iskreno progovori o denseru.

“Gagi je bio u teškoj situaciji posle razvoda sa Anabelom. Najpre je išao kod psihologa, a potom i kod psihijatra. Nije se snašao, postao je nestabilna ličnost. On ne može da se izbori s nekim stvarima u životu, a nema para. Pije lekove za smirenje, antidepresive. Otkrio je i da boluje od klaustrofobije, pa nikako ne sme da bude u zatvorenom prostoru. Ko zna šta mu je sve prolazilo kroz glavu na Farmi, počinje Đole za Kurir Stars.

“Moj brat i dalje pati za vremenom kad je bio popularan i poznat, kad je živeo kao bubreg u loju, imao nastupe širom Evrope, a na njegove koncerte u Sava centru dolazilo je i 5.000 ljudi. Teško je kad sve to prođe, a on ne može s tim da se pomiri i svaki dan očekuje da će se nešto desiti, neka pesma, da će ubosti hit i da će ponovo zaraditi veliki novac, kao što je to bio slučaj devedesetih godina. On uglavnom nastupa u Makedoniji, ali to mu nije dovoljno za život. Ima jedan, eventualno dva nastupa mesečno. Po nastupu dobije 200 evra, 500 maksimalno, i za te pare mora da plati kiriju, dažbine, telefon, i tako životari. Njegova borba za život je krvava. Međutim, Gagi mora da se pomiri s tim da on nije više onaj Fanki Dži koji je nekad harao po diskotekama. Čak sam mu predlagao da ide na kvantaš i preprodaje voće, a ne da živi u iluziji i čeka hit koji bi mu vratio staru slavu. Mora sebi da kaže: ‘Jebiga, nisam uspeo, nisam napravio avione i kamione.’ Stvarno, krajnje je vreme da se pomiri s tim i nastavi dalje”, priča iskreno.

On tvrdi da Gagi nikada nije fizički maltertirao bivšu suprugu Anabelu Atijas.

“Nije on nju maltretirao! Svađali su se, ali nije to bilo drastično kao što se priča. Dok je bilo para i ljubavi, sve je među njima bilo u redu. Imam snimke iz njihovih srećnih vremena, to morate da vidite, kako njih dvoje pričaju, izgledaju, kako su se voleli. To je bila idila kojoj su svi mogli samo da zavide. Međutim, došla su teška vremena, upali su u krizu, jer nije sreća para puna vreća. Pa ne može stalno da se kupuje Louis Vuitton i Versace! Ja sam bio zadovoljan i kad sam jeo burek i jogurt. Ako navikneš na skupe stvari, u problemu si kad bez njih ostaneš”, objašnjava Đole, ali kaže da Gagi ne pati za Anabelom: “Nije to patnja za Anabelom, već za onim vremenima kad su živeli srećno. Nedostaje mu period kad je bio bezbrižan, taj način života kad je živeo u izobilju. On Anabelu jeste voleo najviše od svih žena i fali mu taj osećaj koji je imao s njom, ona je bila dobra prema njemu. Posle razvoda stalno je strepeo šta će da radi ako mu Anabela uzme decu. Zapravo je sam sebe uništio, jer ga je obuzeo nerealni svet u glavi”.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top