in

Dragana Mirković na ivici suza: Ceca treba da me poštuje, bila sam za nju kada joj je najviše bilo potrebno

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je ostala u šoku nakon izjave Svetlane Cece Ražnatović.

Dragana je nedavno imala susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović koji je bio neprijatan, a nakon svega Mirkovićeva je završila u bolnici. O svemu što se dogodilo, Dragana je komentarisala uživo u programu.

“Za mene skroz neočekivano. Samo jedan fin susret i jedno ljubazno i kulturno dobro veče izazvalo je nešto šokantno za mene. Ja sam osoba koja je vesela i pozitivna, ali još bitnije je da sam osoba koja oprašta,” rekla je Dragana.

U jednom momentu pušten je viralni snimak svađe Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je pevačica detaljno ispričala šta se iz njenog ugla dogodilo tokom tog susreta.

“Kako sam ja doživela? Pa… sve je bilo usred mog intervjua. Ona nije znala da se to snima, ali ja sam dobila poziv od novinara i ona kada je naišla ja sam sa osmehom rekla: “Dobro veče” i dočekala me je jedna izuzetno besna faca. Poslednji put smo se videle pre sedam godina. Meni je bilo neprijatno tada zbog ljudi i ona je na kraju uletela u garderobu. Ja sam otišla kući, vratila se u Beč i sutradan osvane skraćeni snimak ovog razgovora sa naslovom da sam ja pokušala da je isprovociram,” rekla je Dragana.

U nastavku emisije puštena je i izjava Svetalne Cece Ražnatović koja je pre nekoliko dana, kada je slavila slavu, komentarisala ovu situaciju između Dragane Mirković i nje, a tom prilikom Ceca je poželela Dragani da u Novoj godini snimi hit.

“Ja sam se potrudila da ovaj snimak ne slušam. Nikada javno nijednu ružnu reč za Cecu nisam rekla i neko ko mi pronađe snimak da sam ja tako nešto rekla… Nisam. Meni je ovo mnogo teško i ja prvi put dolazim u ovakvu sitaciji. Sve datira od devedesetih. Ja sam uvek birala onaj put da se sklanjam i ćutim. Meni je mnogo teško da pričam o ovome. Ponovo da se sretnemo, ja ću joj opet sa osmehom reći: “Dobro veče”. Iskreno, nisam ponosna na to što mi nije bilo dobro, a mene moje kolege poštuju. Ona bi najviše trebalo da me poštuje, jer sam bila za nju kada joj je najviše bilo potrebno,” izjavila je Dragana nakon priloga koja je bila na ivici suza.