in

Emina Jahović blokirala Mustafu Sandala na Instagramu?!

Sa bivšim više ne priča

Dugo se pričalo da Emina Jahović nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, a kao razlog se navodila pevačicina veza sa milionerom Sadetinom Saranom.

Pevačica je prošle nedelje doputovala u Beograd kako bi predstavila kozmetičku liniju i tom prilikom je potvrdila da sa bivšim suprugom nije u savršenim odnosima kako je do nedavno pričala!

„Mustafa i ja moramo da budemo u korektnim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno. Zahlađenje je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dve godine smo bili mnogo više zajedno zbog dece, ali oni su sada pregrmeli te kritične momente.“ počela je pevačica.

„Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na Instagramu, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao ja i on, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo”, rekla je Emina za Star.

Pevačica nije htela da govori o bivšem partneru Sadetinu, ali je izjavila da je slobodna i da bi volela da joj se desi nova ljubav.

Foto: Instagram

„Muškarac u mom životu nije glavna fabula. Važno je da žena zna šta hoće, a jednog trenutka će se i to desiti. Želim muškarca uz koga ću se osećati zaštićeno! Nisam zaljubljena, iako bih volela. Sada nemam nikakve prepreke, dosta je vremena prošlo, dugo sam sama, ali ja sam najproduktivnija kad sam sama!”, bila je iskrena Emina.

Pričalo se da se mire

U martu ove godine pisalo se da se Emina i Mustafa zbližavaju.

„Emini je veoma teško pao raskid sa Sadetinom, pa je odlučila da se u potpunosti okrene svojoj porodici i sebi. Počela je ponovo da nastupa, a u planu je novi album i nova linija kozmetike koju će uskoro da plasira,“ kaže izvor Sveta.

„Mustafa joj je sve vreme ogromna podrška, stalno joj daje savete i sugestije, a često ume i finansijski da joj uskoči u pomoć.“

„Baš su sada otišli na porodično putovanje u Milano. Vidno je da je Mustafa i dalje slab na Eminu kao i da oduvek ima poseban odnos prema njoj, zato je predložio da otputuju i da zajedno proslave rođendan svom sinu Javuzu, a usput da se se odmore od svega, na šta je Emina odmah pristala. Baš smo se pre neki dan čuli, uživaju, služi ih lepo vreme i deca su presrećna što su opet svi na okupu,“ dodaje izvor.