Evo kako izgleda ćerkica Eve Mendes i Ryana Goslinga

Eva se našalila sa publikom, pokazavši foto-montažu umesto ćerkine slike (foto: lifeandstylemag)
Eva se našalila sa publikom, pokazavši foto-montažu umesto ćerkine slike (foto: Warner Bros)

Nepuna tri meseca nakon što je na svet donela ćerkicu Esmeraldu, atraktivna glumica Eva Mendes gostovala je u emisji The Ellen DeGeneres Show, gde se pohvalila svojom fantastičnom figurom ali i po prvi put sa javnošću podelila fotku svoje bebe.

Publika je gorela od uzbuđenja kada je glumica najavila da će pokazati fotku male Esmeralde, čiji je otac Evin nevenčani suprug, prezgodni glumac Ryan Gosling.

Međutim, ispostavilo se da je Eva samo želela da se malo našali. Naime, nakon što je voditeljka najavila fotku rečenicom “Budući da je otac Ryan Gosling, možete da zamislite koliko je beba lepa”, na ekranu se pojavila lažna slika, fotomontaža sastavljena od različitih delova lica Eve i Ryana.

Ellen je zatim kroz smeha prokomentarisala, “Esmarelda zaista liči na vas dvoje. Ne mogu da procenim da li više liči na mamu ili tatu”.

Eva je nedavno dala intervju za magazine The Violet Files, gde je otvoreno pričala o majčinstvi i odgajanju male Esmeralde.

“Mislila sam da je gotovo sa divljanjem i ludovanjem, ali ovo su jedne od najluđih noći ikada”, našalila se glumica, “Uvek čitam komentare drugih majki jer nalazim toliko spokoja u tome. Sama svest o tome da nisam sama i da su ostaje majke prošle kroz isto čine da uspem da preguram uspešno svaku noć”.

Dobro, Eva, lepo si se našalila ali… želimo da vidimo pravu fotku bebe! :)

Povezane vesti