Prati nas

Foto

Evo zbog čega Mirka Vasiljević neće potvrditi vest da je u drugom stanju

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

Nedavno je odjeknula vest u medijima da će se glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić četvrti put ostvariti kao roditelji.

Povodom ove vesti glumica nije ništa komentarisala do nedavno kada je gostovala je u jednoj emisiji gde se zapitala da li je uopšte još nekom zanimljiva vest da li je ona trudna ili ne, međutim takvu vest nije demantovala, a na pitanje da li planira još dece odgovorila je: “Ja nikada, iskrena da budem, nisam dematovala da sam trudna niti sam to potvrdila. To su neke stvari za koje treba vreme da prođe i treba da ostanu u intimi. Postoje neke stvari koje su izmišljene među ljudima. Nekada se to nije govorilo do ne znam kog meseca i to sa veoma dobrim razlogom. Tako i ja, sva tri puta kada sam bila trudna to nisam objavljivala na sva zvona. Nikad nisam rekla ni ‘Da, trudna sam” ni ‘Ne, nisam’. Ovoga puta sam bila samo u fazonu ‘Okej ljudi, ovo više nije interesantna tema’. Šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Ako bude bilo i peto i deseto dete i ono će se u nekom trenutku roditi pa ćete videti da li sam bila trudna”, zaključila je Mirka, kako prenosi portal Pink.rs.

2 komentara

2 Comments

 1. MaJa

  02. 02. 2017. at 14:53

  Ma, ova Mirka je carica, bre! Sve me vise odusevljava svojim prizemnim i normalnim izjavama, a pre svega i ponasanjem. Nije od onih koji pricaju, a rade nesto sasvim suprotno. Bravo, i neka im je sa srecom, sa ili bez trudnoce.

 2. Edgar

  03. 02. 2017. at 08:27

  Ova više je više u vestima da je trudna, nego da radi predstave i glumi. Mirka, trudnica umesto Mirka, glumica. Al ajde neka, mogu nek
  imaju decu. Ćale će da zaradi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top