Search
Close this search box.

Folkerka ostavila dugogodišnjeg partnera i sa oženjenim muškarcem pobegla u Nemačku!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sa novim dečkom otišla u Nemačku! (foto: Facebook)

Pošto je Vesna Kurtuma optužila folkeru Indiru Radić da joj je preotela supruga Gorana, te da je bila s njim dok je ona ležala u bolnici, pevačica je odlučila da sa novim dečkom pobegne u Nemečku, piše Alo.

„Indira je u subotu imala nastup u Nemačkoj i tada je otputovala sa Goranom. S obzirom na to da se u poslednjih 10 dana podigla oko njegove veze i da se tim povodom oglasila i Goranova supruga, odlučili su da se sklone iz Srbije kako bi izbegli pritisak javnosti. Radićeva se nije oglašavala jer ne želi od privatnog života da pravi špansku seriju. Ona je sa Kurtumom nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i uživaju, a oni koji ih poznaju kažu da se mnogo vole i da se to vidi. Svesni su bili da će njihova ljubav imati imati prepreka zbog okolnosti koje ih okružuju. Zato su se ovih dana sakrili u drugu državu jer ne žele da se zamaraju raznim pričama, niti da ih paparaci jure. Goran svoju dragu prati na nastupima a koliko ima ozbiljne namere govori da je na svom Facebooku postavio Indirinu sliku kao profilnu „, rekao je izvor i dodao da se folkerka žestoko posvađale sa svojim menadžerom Goranom Ratkovićem Raletom zbog novog partnera.

„Rale je veoma bio ljut na Indiru jer su izašle slike u jednom nedeljniku kako se šeta sa novim dečkom. S obzirom na to da su Ratković i ona dugo bili u vezi i da su raskinuli baš zbog Gorana, kompozitora je povredilo to što Radićeva medijski eksponira sadašnjeg partnera i optužio je da se namerno i svesno slikala s njim. Osim Raleta, tu je Vesna Kurtuma, koja je osula paljbu po pevačici, mada koliko sam upućen, one se jesu poznavale, ali se nisu družile, kako još uvek zvanična gospođa Kurtuma priča“, rekao je izvor blizak Radićevoj.

Redakcija Tracara.com

 

POSLEDNJE VESTI