Prati nas

Šokantno

Goca Tržan i Maja Nikolić u ratu: Ona može da bude u žiriju za Teletabise!

Goca Tržan i Maja Nikolić akterke su novog estradnog rata, a sve zbog numere Odlazi, koju peva Nikolićeva.

U poslednjoj epizodi Pinkovih zvezdica, jedna devojčica izvela je ovu pesmu, što se nije dopalo Goci, koja je prvo udarila na izgled tinejdžerke, rekavši da izgleda kao žena od 70 godina, a onda dodala da je pevala kroz nos.

“Morate da pravite malo šou, znaš. Zato što se vi borite za gledanost, sebi, a ne nama. Ako pevate dosadne pesme… Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne pesme, a ako ih još i loše otpevate, onda ode mast u propast,” rekla je Tržan, što se nije dopalo Maji.

“Pesma je dobila tri prve nagrade i definitivno pripada stilu devedesetih. Goca ima komplekse, ali zbog čega? Uvek sam znala da je Goca ljubomorna i da me kopira. Svi znamo da je u grupi Tap 011 Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu,” bila je oštra Maja, ali se tu nije zaustavila.

“Ona peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje, jer ona pesmu “Odlazi” nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao što ju je ta devojčica otpevala.”

“Goca je toliko dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za Teletabise,” nastavila je Maja i obećala da će se sa koleginicom obračunati uživo.

“Ako me budu zvali u stolicu Pinkovih zvezdica, dokazaću da je Goca nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna, što je ovim komentarom i dokazala. Kija Kockar mnogo bolje peva od Goce, njoj je po kompetentnosti i popularnosti mesto u “Pinkovim zvezdicama”. Goca nema nema ni talenat ni izgled ni popularnost, totalni je višak u žiriju,” zaključila je Nikolićeva.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Johanna

    02. 12. 2018. at 17:32

    Maja Nikolić, ulićarka koje peva pod šatorima.

  2. Dragan Strobl

    03. 12. 2018. at 09:14

    ova goca trzan je pocela opasno da me nervira

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top