HAOS UŽIVO: Aktivistkinja za zaštitu životinja nazvala Suzanu Mančić ubicom (VIDEO)

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Ovog jutra se u Pinkovom Jutarnjem programu odigrala prava drama između Suzane Mančić Jelene Stevanović, 21-godišnje studentkinje Biologije i jedne od aktivistkinje u borbi za prava životinja, koja će sutra, u Knez Mihailovoj ulici, u Beogradu, sa drugim aktivistima prošetati bez odeće, edukujući prolaznike o važnosti nenošenja krzna i monstruoznosti samog čina nastajanja bundi.

Njoj se oštro usprotivila čuvena loto devojka, iznoseći kontra-argumente i povremeno ismevajući njene ideale, poručivši joj da bi trebalo da živi u stvarnosti, jer njena ideja neće zaživeti jer najveći deo populacije neće odustati od nošenja perjanih jakni, kožnih cipela i jakni, kao i samih bundi. “Jaoj, evo, suze mi teku, nemojte više o bolu koji preživljavaju životinje. Jako je lepo što volite životinje i što smatrate da treba da žive u boljim uslovima, ali to su životinje koje su gajene samo za tu svrhu. Ja razumem da dignete svoj glas protiv ugroženih vrsta, da se zaštite životinje koje nestaju sa planete, ali vi ne možete nikome da zabranite da nosi bundu.”

Mirna rasprava je povremeno menjala svoj tok, ali je kulminirala kada je Stevanovićeva nazvala Mančićevu indirektnim ubicom, kao i sve one koji nose krzno, budući da plaćaju nekoga da ubije životinju kako bi se oni obukli ili jeli.

U nastavku pogledajte ovu diskusiju i iznesite svoj stav na čijoj ste strani i koja od njih dve ima bolje potkovane argumente.

Povezane vesti

Back to Top