in

Hari Mata Hari napao produkciju u finalu ‘Pinkovih zvezdica’

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Hari Verašanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, potpuno je izgubio živce u finalu popularnog takičenja Pinkovih zvezdica, u kojem je pobedio Marko Bošnjak.

Naime, pevač je bio jako umoran, te mu se ni malo nije svidela informacija da će se snimanje završiti tek u četiri sata ujutru.

“Niste humani, držite decu do četiri ujutru, pa to nije normalno. Spava mi se, ne mogu više na oči da gledam, a kako je njima?! Izbacite nešto iz te košuljice, inače ću da odem kući, ovo nema smisla! Deca će zaspati na bini”, vikao je Hari, kako prenosi Kurir. 

Hari je na kraju zadremao na stolici pa se malo smirio. Međutim, pred sam kraj takmičenja, kada su finalisti izvodili spletove pesmama, Verašanović je zurio u jednu tačku ne trudeći se da sakrije nezadovoljstvo i bes.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Written by Aleksovski

5 Comments

Leave a Reply
  1. Covjek je upravu, pa djecije emisije trebaju valjda djeca da gledaju, e sad ne znam koji roditelj pusti dijete da gleda do ponoci ili duze, suludo

  2. Mislim da je takav show izrabljivanje dece. Nekada davno smo gledali Muzički tobogan, nedeljom ujutro. A danas muči zlostavljaju decu do 4 ujutro! Kakvi su ti roditelji da dopuste to??? Nikada nisam mogao da gledam takav show!

  3. Da živimo u uređenoj pravnoj državi, ovoj televiziji bi bila oduzeta licenca, a Mitrović bi krivično odgovarao. Jesam li ja jedini kome ovo nije normalno? Emisija, u kojoj nastupaju deca stara 7 godina i čiju publiku uglavnom čine deca i tinejdžeri, traje do 4 ujutro?!?! To je najsurovija zloupotreba te iste dece. Nije mi jasno kako je moguće da niko ne reaguje? Ali, šta očekivati od medija čija je glavna uzdanica “informativnog” programa urednik Informera, gde u jednoj emisiji gostuje Kristijan Golubović, a već u narednoj (u istom studiju i intervjuisan od strane iste osobe) gostuje premijer države. Sasvim je OK da postoje šou programi poput Zvezdica, ali neke stvari se podrazumevaju i morale bi da se poštuju. Čak i u Srbiji.

  4. Hari je u pravu, stvarno je nehumano toliko maltretiranja dece, a mi verni gledaoci smo posle 24h odustali i sigurna sam da je jako malo ljudi odgledalo do kraja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konačno rešenje je – muški polni organ?

Dunja Ilić: Ovo je istina o mom ‘prodavanju’ vere i prozivanju Srba