Prati nas

LGBT+

Tom Cruise i John Travolta u vezi već 30 godina?!

Šta je istina? (foto: Facebook)

Šta je istina? (foto: Facebook)

Poslednjih dana, brojni svetski magazini na naslovnim stranama navode da su legendarni glumci John Travolta i Tom Cruise u homoseksualnoj vezi – već 30 godina.

Naime, ovu informaciju prvu su preneli magazini U.S. i Star, gde navode da su veterani Holivuda, godinama skrivali svoju gej aferu. Kako se navodi, John je taj koji se prvi zainetesovao za Toma, kada ga je video u filmu Risky Business.

Glumci su bili i članovi sajetnološke crkve, gde su se, tačnije, i najviše povezali. Njihovi susreti i putovanja, kako navodi Star, su promenili Tomov život, ali i Johnov, te su njih dvojica nastavili da se viđaju, i tako budu u skrivenoj vezi pune tri decenije. Naslovne strane ovih magazina takođe navode, da postoji sumnja da Travoltina supruga, Kelly Preston, zna za skrivenu tajnu njenog supruga.

Ovo je prvi put da su tabloidi povezali slavne glumce, iako su obojica ranije doživela da im se nameću gej afere. Dok se u holivudskom krugu samo pričalo da je Tom Cruice gej, John Travolta je za čak i bio tužen, kada ga je nepoznati muškarac, pre tri godine, optužio da mu je nudio 200 dolara za seks.

2 komentara

2 Comments

  1. Sara

    28. 03. 2015. at 11:25

    Nebi ni bilo cudo uvjek sam mislila da je ovaj travolta gej nekako se odma to vidi na njemu..

  2. Bellagio

    28. 03. 2015. at 16:20

    Glasine kruze godinama da su i jedan i drugi gej, ali da su u vezi je vjerovatno glupost. Sutra se premijerno prikazuje dokumentarac “Going Clear” na HBO, koji ce prikazati bivse clanove Scientology kulta i jedna od tema ce biti brak Cruisa i Kidman. Kidman je navodno bila trn u oku ovoj organizaciji (poznato je da je Nicole odgajana kao katolik i njen otac je ugledni psihijatar, a ovoj profesiji se kult protivi svom snagom) i ona je imala veci uticaj na Toma nego Scientology. Tom godinama suzbija glasine da je gej i vec je par puta uspjesno tuzio tabloide, ali te price ne jenjavaju. Navodno, razlog zasto je Tom jos clan ovog kulta su snimci razgovora izmedju njega i auditora, gdje Tom opisuje svoje “seksualne perverzije” , ma sta god to znacilo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije LGBT+

To Top