in

Imam pare, a osuđena sam na karantin: Dara Bubamara šokirala iz izolacije


Dara Bubamara ozbiljno je shvatila savete stručnjaka za vreme pandemije koronavirusa, te bez preke potrebe ne izlazi iz stana, a dane provodi u izolaciji u Novom Sadu.

Pevačica je istakla da situacija nikako nije naivna, te da njoj uopšte nije do pevanja, ali je isto tako naglasila da ona ne osuđuje kolege koje putem Instagrama to rade.

„Kada se pojavila korona, u početku sam govorila sebi: „Ajde baš me briga, ne moram raditi, putovaću, tako sam se tešila.“ Ali kada je stanje postalo ozbiljnije, pa kada je uveden karantin, svaki dan sve gore i gore, u jednom momentu sam stvarno mislila da sanjam. Probudim se, ja mislim da je to san ovo što se dešava, prosto ne mogu da verujem,“ rekla je Dara za Srpski telegraf i objasnila zbog čega se ne vodi primerom svojih kolega i ne peva na Instagramu.

„Nije mi momenat sada za lajv, ne osuđujem kolege, neko želi da peva. Meni trenutno nije do toga, nisam u nekoj depresiji ili nešto. Ali vidite kakva je ovo situacija, a ja sada kao pevam nešto. Jednostavno, treba da prođe malo vremena i kada to bude išlo nabolje, kada bude bilo bolje narodu,“ rekla je Dara.

Ona dane provodi sa sinom, a vreme je tako ispunila da se jednako i odmara, ali i uživa sa porodicom. Poručuje ljudima da zadrže pozitivan duh.

„Poručujem ljudima da ne padaju u neku depresiju, eto meni, recimo, prija da slušam Celine Dion, Whitney Houston, slušam, uživam, kuliram, ležim, nađem neki način da ne padam. Bože moj, nedostaje mi normalno da se družim sa ljudima, pogotovu što sam ja na estradi broj jedan,“ kaće i kroz smeh dodaje:

„Jedna hiperaktivna žena, niko nije kao ja, meni bi trebalo najteže da padne ovo. Ne zbog posla, novca, nije sve u parama. Fali mi da ga istrošim negde. Bitno je samo da smo živi i zdravi. A sve će ostalo doći.“

Dara prognozira da će ovo stanje trajati do juna, ali poručuje da ćemo samodisciplinom sve brže izgurati.

„Molim boga, nekako se nadam da će to do kraja juna da prođe, to su neke moje prognoze. Realno gledam, pa iako će nam situacija verovatno biti gora nego što je bila, šta ćemo, ipak je najbitnije da budemo zdravi. Eto, molim boga, sve nas je to zadesilo. Neko ima bolje uslove, neko ne, ali sada smo svi isti. I ko ima para i ko nema, svi smo isti, svi smo osuđeni na televizor i na klopu i to je to,“ završila je pevačica.

Dara kaže da je pronašla način i u izolaciji da ispuni vreme.

„Ja sam čitav dan isplanirala tako da uvek imam neku obavezu. Treniram u dvorištu sa trenerom, pa malo prošetam, pa malo pričam sa sinom, malo radimo domaći. Možda i korona nije tako loša, eto da budem malo više sa detetom. Gledam opet na to pozitivno. Ko zna zašto je to sve dobro. Možda je to bog rekao da treba da sednem da se odmorim malo jer ja ne bih stala uopšte,“ rekla je pevačica.