in

INTERVJU: JK: Ćevapi sa lukom najbolje idu uz Versace!


Jelena Karleusa na SFF-u (8)

Jelena Karleuša pojavila se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala kao specijalni gost i time obeležila finalno veče glamuroznom pojavom, a za Tračaru prenosi svoje impresije!

Pevačica je bila sa svojim PR menadžerom i najboljim prijateljem Zoranom Birtaševićem, a blistala je u kreaciji Donatelle Versace, koja je specijalno za ovu priliku izmenjena.

„Od kada sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji i zbog crvenog tepiha, tim Versace je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ja ne bih znala da odgovorim, jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu sam imala i pomoć hostesa koje su mi nameštale onaj dugački šlep, da bi haljina došla do punog izražaja. Žao mi je što se nije videlo ali na nogama sam imala i fenomenalne Versace sandale sa štiklom od 16 centimetara tako da sam jedva hodala i imala sam skoro dva metra.“ ispričala nam je Karleuša.

Jelena Karleusa na SFF-u (12)


Ona je ka Sarajevu poletela u 18 časova sa VIP terminala u Beogradu, privatnim avionom, a na sarajevskom aerodromu sačekale su je brojne TV i novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbeđenja, svita se uputila ravno ka crvenom tepihu, koji je čekao na zvezdu večeri.

„U Sarajevu se osećam savršeno bezbedno kao i kod kuće. Imam tu sreću da sam dobro došla svuda i ne moram da strahunjem na ulicama nijednog grada, jer me građani dočekuju raširenih ruku. Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim estinacijama i to nije ništa neuobičajeno u mom poslu,“ ispričala nam je Jelena a sem njene haljine, u oko nam je zapala i njena nova frizura.

„Samo dva sata pre poletanja odlučila sam da skratim kosu. Smatram da je taj, malo duži paž trenutno najbolje rešenje za mene i drago mi je što se svima dopada. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za par minuta ponovo može biti duga,“ otkrila nam je tajnu pevačica.

Jelena Karleusa na SFF-u (4)


Iako je organizator želeo da joj ispuni sve želje, Jelena je bila skromna – tražila je samo ćevape u lepinji sa crnim lukom!

„Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za neke posebne želje, tražila sam ćevape sa lukom! Znate kako dobro idu uz belo vino i uz Versace!? Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape!?“

Odmah nakon ceremonije dodele filmskih nagrada, JK se uputila ka aerodromu, a pre ulaska u avionu, odgovorila je na izazov Čede Jovanovića i pristala da u humanitarne svrhe bude polivena kantom ledene vode!

Jelena Karleusa na Sarajevo film festivalu

„Da ne bude zabune, prvo sam uplatila novac kao moj doprinos borbe protiv ALS-a i onda se i odazvala Čedinoj nominaciji. On je lider partije mom srcu drage, takod a nisam mogla da odbijem! Sve u cilju humanosti,“ rekla nam je Jelena i dodala da u ovom slučaju zanemaruje sve svoje animozitete prema drugim ljudima, pa stoga ne čude njene nominacije – nominovala je Cecu, Ivicu Dačića ali i svog supruga Duška Tošića.

Jelena Karleusa na Sarajevo film festivalu

„Moj surpug je prihvatio izazov tako da čekamo njegovu ledenu avanturu i novčanu donaciju. Takođe, volela bih da vidim Ivicu u mokroj majici, a ostatak Srbije bi sasvim sigurno uživao u pogledu na morku Cecu. Kada je reč o humanitarnim akcijama, nema mesta ličnom animozitetu.“

P.Ž./Tračara

loading...